ΤΟΠΙΚΑ

Οι δραστηριότητες των βουλευτών της Μαγνησίας: Η Ζ. Μακρή

οι-δραστηριότητες-των-βουλευτών-της-μ-851206

Η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Ζέττα Μακρή κατέθεσε την παρακάτω αναφορά στη Βουλή για τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης αναφορικά με τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Σκοπέλου.
Το κείμενο της αναφοράς της κ. Μακρή έχει ως εξής: «Καταθέτω αναφορά υπέρ του αιτήματος, το οποίο έθεσε ο Δήμος Σκοπέλου, του Νομού Μαγνησίας, όσον αφορά στην οικονομική ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Στην προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί της Σκοπέλου έχει προγραμματιστεί, όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση του 11ου Φεστιβάλ Σκοπέλου, που θα συμβάλλει στην αφύπνιση της τοπικής δημιουργικότητας, καθώς και στην ποιοτική αναβάθμιση και διεθνή προβολή του νησιού σε πολιτιστικό επίπεδο.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, καθώς και προβολή και προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και στα τρία δημοτικά διαμερίσματα του νησιού –Σκόπελο, Γλώσσα και Κλήμα- με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
Ο Δήμος Σκοπέλου επιθυμεί την οικονομική ενίσχυση ή την ευγενική χορηγία των εκδηλώσεων.
Θεωρούμε λογικό και δίκαιο το αίτημα του Δήμου Σκοπέλου, του Νομού Μαγνησίας, όσον αφορά στην οικονομική ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου