ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Ο αποκλεισμός του Τρικερίου
Εχει δίκαιο ο κοινοτάρχης Τρικερίου, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σε άλλες στήλες του σημερινού ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, να κάνει λόγο για παγκόσμια πρωτοτυπία εν έτει 2007, από την παντελή έλλειψη θαλάσσιου συγκοινωνιακού μέσου για την εξυπηρέτηση του νησιού και μάλιστα μεσούντος του θέρους. Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι, αλλά τις εταιρίες που έχουν το δικό τους πρόγραμμα δεν είναι εύκολο να τις επηρεάσεις, λέει ο κ. Φουρτούνας.
Παρέλειψε βέβαια να πει ότι σε ένα σοβαρό κράτος προέχει η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση του Έλληνα πολίτη, πέρα από οποιοδήποτε οικονομικό κόστος είτε για την Πολιτεία είτε για την όποια εταιρία…
Α.Τ.

Εργασίες αποψίλωσης
Ο Δήμος Ιωλκού έχει συνήθως προβλήματα με το νερό, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος με μικροδιακοπές που κάνουν δύσκολη κατά διαστήματα την καθημερινότητα των κατοίκων στα επιμέρους δημοτικά διαμερίσματα.
Φέτος όμως γινόμαστε αποδέκτες και παραπόνων που κάνουν λόγο για ελλιπή καθαριότητα και κυρίως για αυτοφυή βλάστηση που έχει κατακλύσει δρόμους και σοκάκια κυρίως της Ανακασιάς. Καλό θα ήταν, λένε οι παραπονούμενοι, να μπουν δύο εργάτες και να κάνουν τις εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης όλων των κοινοχρήστων χώρων της περιοχής.
Α.Τ.

Απλήρωτοι εργαζόμενοι
Διαμαρτυρίες από πολλές Δημοτικές Επιχειρήσεις ΟΤΑ της Μαγνησίας για απλήρωτους συμβασιούχους στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα μηνών, με πρώτους και καλύτερους τους μεγάλους Δήμους Βόλου και Νέας Ιωνίας. Τελευταίες φωνές διαμαρτυρίες αυτές που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για οφειλή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους στο ΕΑΚ του Δήμου Βόλου.
Α.Τ.

Η αποχέτευση στα Μελισσάτικα
Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να υπήρξαν παράπονα από τον οικισμό Πανόραμα στη Νέα Ιωνία για δεκάδες κυβικά νερού που χάθηκαν εξαιτίας βλάβης σε αγωγό, αξίζει ωστόσο να αναφερθεί το σημαντικό έργο που υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή των Μελισσατίκων με την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή, που κάθε χρόνο αποτελεί για ολοένα και περισσότερους κατοίκους του ευρύτερου Πολεοδομικού Συγκροτήματος, τόπο μόνιμης κατοικίας.
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου