ΤΟΠΙΚΑ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Νίκη

διπλό-μεταγραφικό-χτύπημα-από-τη-νίκη-851206

Με διπλό μεταγραφικό χτύπημα συνέχισε χθες τις κινήσεις ενίσχυσης η Νίκη. Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό, Γιώργο Ζαγοριανό και με τον νεαρό αμυντικό Μανώλη Μαρκάκη. Εν τω μεταξύ στο διοικητικό, λύση διαφαίνεται οτι θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες οπότε και αναμένεται να έρθει στον Βόλο η ηγεσία της ΠΑΕ.

Οσον αφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Γιώργος Ζαγοριανός γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1984, αγωνίζεται στην επίθεση και έχει φορέσει τις φανέλες των Ερασιτεχνών της ΑΕΚ, του Λεωνιδίου στην Γ’ Εθνική, του Πανηλειακού στην Β’, ενώ πέρυσι έπαιζε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με τα Χανιά, πετυχαίνοντας 19 γκολ. Ο Μανώλης Μαρκάκης είναι στόπερ, μόλις 19 ετών, γεννημένος στις 16/6/87 και πέρασε από Πανιώνιο και Μαρκό. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένονται αύριο στον Βόλο. Ενέργειες γίνονται για να αποκτηθεί και 19χρονος ομογενής μέσος που πέρυσι αγωνίζονταν σε ομάδα που κέρδισε την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση τριών κοινοτικών που θα προέρχονται από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Μάριο Μπόνιτς.
Από κει και πέρα αύριο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Ν. Ιωνίας ο Διονύσης Στούπας. Ο ποδοσφαιριστής που πέρυσι «μοίρασε» την σεζόν σε Παναχαϊκή και Θήβα διαφωνεί ως προς την διάρκεια της συνεργασίας του με την ομάδα, οι υπεύθυνοι της Νίκης όμως εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι μέχρι αύριο θα έχει λυθεί το θέμα και θα μπουν οι υπογραφές. Στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις η διοίκηση κινείται βάσει των εισηγήσεων του Σταύρου Διαμαντόπουλου, που έχει παραδώσει λίστα με τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα προκειμένου να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις.
Επιπλέον ο νεαρός Αντώνης Μενεξές από την Δόξα Πενταλόφου βρίσκεται στη Ν. Ιωνία και συζητά με τους κυανόλευκους, ενώ στην πρώτη προπόνηση που -όπως ανακοινώθηκε χθες- θα πραγματοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή, θα μετέχουν αρκετοί υπό δοκιμήν παίκτες, που αν ικανοποιήσουν τον Σταύρο Διαμαντόπουλο, η Νίκη θα κινηθεί για την απόκτησή τους. Οι άνθρωποι της επιτροπής μεταγραφών έχουν πολλή δουλειά ακόμη για την δημιουργία της ομάδας και την ενίσχυσή της, μια και από την περσινή σεζόν έμειναν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ενδιαφέρον της Καλαμάτας για τον Τάσο Παυλίδη, που όμως δεν παραχωρείται. Μέχρι σήμερα επίσημα μεταγραφικά αποκτήματα των κυανολεύκων θεωρούνται οι Μητράκας, Μπουτογιάννης, Μπλότσικας και Καρακώστας.
Στο διοικητικό κομμάτι εξελίξεις αναμένονται ίσως και σήμερα. Οι παράγοντες από την Αθήνα θα έρθουν στον Βόλο προκειμένου να ανακοινώσουν το νέο Δ.Σ., το οποίο θα περιλαμβάνει αλλαγές και σύμφωνα με πληροφορίες θα ηγηθεί και πάλι ο Κώστας Χρόνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου