ΤΟΠΙΚΑ

Ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται, για τις τελευταίες ενισχύσεις κινείται ο Ολυμπιακός

ενώ-η-προετοιμασία-συνεχίζεται-για-τι-851206

Με τη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας να διεξάγεται χθες, συνέχισαν οι παίκτες του ΑΣΚ Ολυμπιακού την πορεία τους για το κτίσιμο μιας νέας ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες στα Κανάλια, ενώ από σήμερα ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις. Εν τω μεταξύ οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ως σήμερα την απάντηση του τερματοφύλακα Άγγελου Μουκέα, ενώ δοκιμάζεται ο 27χρονος Εφστράτ Μπίλα για την ίδια θέση. Από την άλλη το θέμα του Βασίλη Γενιτσαρίδη επανέρχεται στο προσκήνιο, με τον παίκτη να επιθυμεί να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους.
Επανέρχεται του Γενιτσαρίδη
Στο προσκήνιο επιστρέφει το θέμα του Βασίλη Γενιτσαρίδη, με τον 25χρονο αμυντικό να προσπαθήσει να ρίξει και πάλι γέφυρες με τους ερυθρόλευκους. Για την απόκτησή του θα πρέπει πρώτα από όλα να υπάρξει ενδιαφέρον από τον Κώστα Σταματίου και στην συνέχεια η ΠΑΕ θα μπορεί να τελειώσει την μεταγραφή που στην αρχή χάλασε για τους ερυθρολεύκους. Πάντως ο Αλμυριώτης τεχνικός δεν είναι αντίθετος με την προσθήκη του Γενιτσαρίδη στο ρόστερ, καθώς όσο περισσότεροι υπάρχουν στην διάθεσή του τόσο το καλύτερο. Ο Γενιτσαρίδης έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τον Αγιο Νικόλαο, όπου και αγωνίστηκε δύο χρονιές. Συγκεκριμένα από το 2001 ως το 2003 ο Γενιτσαρίδης αγωνίστηκε σε 54 αγώνες με την Κρητική ομάδα και στην συνέχεια βρέθηκε για μια διετία στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την οποία και πανηγύρισε άνοδο από την Β’ στην Α΄ με 11 συμμετοχές στην Β’ και 8 στην Α’. Από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γενιτσαρίδης έφυγε το 2005 και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Καλαμάτα στην Β’, μετρώντας δύο γεμάτες χρονιές με 24 και 25 αγώνες αντίστοιχα.

Δοκιμάζεται ο Εφστράτ Μπίλα
Τον Αλβανό τερματοφύλακα Εφστράτ Μπίλα δοκιμάζει από την Δευτέρα ο Ολυμπιακός. Ο 27χρονος γκολκίπερ έχει περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα και αγωνίστηκε την περίοδο 2003-04 στον Ατρόμητο Αθηνών και συμμετείχε σε 8 παιχνίδια της Β’ εθνικής ως βασικός, ενώ την περίοδο 2005-06 θα φορέσει την φανέλα του Ακράτητου σε τέσσερα παιχνίδια της Α’ Εθνικής. Ο Μπίλα στο πρωτάθλημα της Αλβανίας έχει παρουσίες με την Παρτιζάν Τιράνων και την Φλαμουρτάρι ακόμη και σε παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Απάντηση για Μουκέα
Μέχρι και σήμερα έχει δοθεί διορία από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ στον μάνατζερ του Άγγελου Μουκέα προκειμένου να υπάρξει η απάντηση στο αν ο νεαρός τερματοφύλακας επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Βόλο ή όχι. Ο 21χρονος τερματοφύλακας πέρυσι έπαιξε σε 12 αγώνες με την ομάδα της Προοδευτικής στην Β’ Εθνική και αποτελεί προτεραιότητα στο θέμα της κατάληψης της ελεύθερης θέσης του τερματοφύλακα. Αν η πλευρά του Μουκέα δεν απαντήσει θετικά, τότε η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Εφστράτ Μπίλα.

Στα Κανάλια χτες και σήμερα
Στα Κανάλια προπονήθηκαν χθες το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι, ενώ σήμερα τους περιμένει διπλή προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο στα Πευκάκια το πρωί, ενώ και πάλι το απόγευμα παίκτες και προπονητικό τιμ θα μεταβούν και πάλι στα Κανάλια.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τον Κώστα Σταματίου και τον βοηθό του Γιώργο Αδάμ να «τρέχουν» τους ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια υπήρχαν και ασκήσεις με μπάλα.

Ανακοίνωση του Αustrian Boys Club
Από το Αustrian Boys Club Βόλου, Αγριάς και Αθηνών λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
«Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συγκέντρωση στα γραφεία μας. Η συμμετοχή όλων σας είναι επιβεβλημένη».

Προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου