ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Γίνεται της Παρίσαινας;
Καλά, αυτή η παραλία της Παρίσαινας στο Χορευτό, σε ρινγκ έχει μετατραπεί και κάθε τόσο υπάρχουν καβγάδες, απειλές και προκλήσεις; Της Παρίσαινας το κάγκελο με λίγα λόγια…

Εχουν λαλήσει…
Εχουν… λαλήσει οι περισσότεροι υποψήφιοι, καθώς βλέπουν ότι είναι πολύ πιθανόν να μην γίνουν εκλογές στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Από το Φεβρουάριο έχουμε ξεκινήσει, έλεγε κάποια υποψήφια και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πού θα πάμε…
Α.Τ

Μετακινήσεις
…Βαριά ονόματα, το καθένα από τα οποία έχει τη δική του σημαντική κομματική διαδρομή, άλλαξαν «στρατόπεδο» (βλέπε πολιτικό γραφείο) στην Τοπική Νέα Δημοκρατία, ενώ κάποια άλλα τελούν… υπό επιτήρηση, με ημερομηνία λήξης τις εθνικές εκλογές, μετά τις οποίες θα αρχίσουν οι «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις»…
Α.Τ

Παίρνουν και το CD…
…To ωραίο σ΄ αυτές τις αποσκιρτήσεις «γαλάζιων στελεχών» από το ένα πολιτικό γραφείο στο άλλο, είναι ότι οι αποχωρούντες παίρνουν μαζί τους, όπως μου λένε, και ένα cd με όλα τα ονόματα εκείνων που «εξυπηρετήθηκαν» με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο από το συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο.
Α.Τ

Ράμπο στην Αλόννησο
Φύλλο και φτερό έκαναν άντρες της ΥΠ.Ε.Ε. ( πρώην ΣΔΟΕ ) το βράδυ του Σαββάτου το νησί της Αλοννήσου. Αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες που το είχαν ως βασικό θέμα συζήτησης στον πρωινό καφέ της Κυριακής.
ΧΑΡ. ΜΠΑ

Εφημεριδοφάγος
Εφημεριδοφάγος αποδείχθηκε ο αντινομάρχης Τεχνικών Έργων Ηλίας Ξηρακιάς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τετραήμερης περιοδείας στα νησιά δεν άφησε εφημερίδα για εφημερίδα που να μη διαβάσει. Βέβαια πρώτη του επιλογή ο “Τ”, ο οποίος κατείχε δεσπόζουσα θέση στις επιλογές του.
ΧΑΡ. ΜΠΑ.

Τα δάκτυλα ενός… χωριού
Τις εντυπώσεις έκλεψε η αντινομάρχης Παιδείας Νατάσα Οικονόμου με τις εμφανίσεις της σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μιλούσαν για μια κομψή και παράλληλα αποδοτική αντινομάρχη. Ιδιαίτερα στην Αλόννησο τα θετικά σχόλια ξεπέρασαν τα δάκτυλα του ενός… χωριού.
ΧΑΡ. ΜΠΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου