ΤΟΠΙΚΑ

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στο μάθημα των Αγγλικών

αναρτήθηκαν-οι-βαθμολογίες-στο-μάθημ-851206

«Μουδιασμένοι», μέσα στο δυσμενές κλίμα από το πλήγμα που δέχθηκε το αδιάβλητο των πανελλαδικών εξετάσεων, ενημερώθηκαν για τις βαθμολογικές τους επιδόσεις χθες οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στο μάθημα των Αγγλικών.
Με τις καταστάσεις του τελευταίου ειδικού μαθήματος, που αναρτήθηκαν με καθυστέρηση εξαιτίας του «σκανδάλου» νοθείας και αλλοιώσεων βαθμών σε εξεταστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, συμπληρώθηκαν τα βαθμολογικά δεδομένα για το σύνολο των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.
Οι βαθμολογίες των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών αναρτήθηκαν χθες το πρωί στα Λύκεια και της Μαγνησίας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των 179 τελειοφοίτων και αποφοίτων προηγούμενων ετών, που ανέμεναν τα αποτελέσματα προκειμένου να προχωρήσουν στη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου.
Ωστόσο οι υποψήφιοι και οι οικογένειές τους συνεχίζουν να παρακολουθούν σαστισμένοι και σε πλήρη αναστάτωση τις αποκαλύψεις γύρω από τη βαθμολόγηση των γραπτών.
Η καθυστέρηση δε για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων έχει τινάξει στον αέρα τον καλοκαιρινό προγραμματισμό.
Τα τελικά αποτελέσματα θα εκδοθούν αργότερα από τον αρχικά προγραμματισμένο χρόνο, καθώς η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψηφίους, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε ειδικά μαθήματα παρατείνεται έως τις 27 Ιουλίου.
Η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, άρχισε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και λήγει την Παρασκευή 20 Ιουλίου, για τους υπόλοιπους υποψηφίους.
Οι ονομαστικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τους αντίστοιχους βαθμούς στο μάθημα των Αγγλικών απεστάλησαν την περασμένη Παρασκευή σε όλες τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, προκειμένου χθες οι οικείοι διευθυντές να τις προωθήσουν στα Λύκεια αρμοδιότητάς τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου