ΤΟΠΙΚΑ

Στρώθηκε ο δρόμος, αλλά έμειναν λακκούβες

στρώθηκε-ο-δρόμος-αλλά-έμειναν-λακκού-310115

Μετά τις εργασίες που έγιναν στο εθνικό δίκτυο που περνά από την Αγριά

Δρόμο προβληματικό παρέλαβαν και δρόμο προβληματικό παρέδωσαν. Μπορεί να έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης την προηγούμενη εβδομάδα από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς, ωστόσο η υψομετρική διαφορά ασφάλτου και σχαρών ομβρίων υδάτων που προέκυψε δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους οδηγούς οι οποίοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από ατυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας παρεμβάσεις συντήρησης στο εθνικό δίκτυο και ειδικότερα στο παραλιακό δρόμο της Αγριάς, καθώς ο δρόμος σε πολλά σημεία ήταν κατεστραμμένος και καθιστούσε επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων, ενώ δυσκόλευε και τη ροή της κυκλοφορίας.

Οι παρεμβάσεις έγιναν και πράγματι τόσο ο παραλιακός δρόμος, όσο και οι οδηγοί πλέον δεν «υποφέρουν» από τις λακκούβες, ωστόσο με την ολοκλήρωση των εργασιών δημιουργήθηκαν νέες λακκούβες και ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Ειδικότερα η νέα άσφαλτος που έπεσε στο οδόστρωμα σήκωσε το δρόμο πιο ψηλά με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεράστια υψομετρική διαφορά με τις σχάρες των ομβρίων υδάτων, δημιουργώντας έτσι τεράστιες λακκούβες που τις περισσότερες φορές είναι αδύνατον να αποφευχθούν από τους οδηγούς και πολλοί – στα σημεία που δεν υπάρχουν κώνοι – να έχουν πέσει μέσα!

Τα ατυχήματα τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά και οι Αγριώτες ζητούν να παρέμβουν εκ νέου οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να επιλύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να προλάβουν τυχόν χειρότερα δυστυχήματα, ωστόσο πρέπει να αναφερθεί ότι η ανύψωση των σχαρών δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας.

Αλίκη Φωτιάδου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου