ΤΟΠΙΚΑ

Το διοικητικό «φρενάρει» την ενίσχυση της Νίκης

το-διοικητικό-φρενάρει-την-ενίσχυσ-851206

Το διοικητικό φρενάρει την ενίσχυση της Νίκης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό υποστήριξαν χθες οι άνθρωποι της ομάδας και εξέφρασαν τον φόβο τους ότι αν δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, δύσκολα θα υπάρξει η ολοκλήρωση κάποιας νέας μεταγραφής για τους κυανόλευκους. Επαφές υπάρχουν σε προχωρημένο στάδιο και κάποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αναμονή για να κληθούν να υπογράψουν, αλλά θα πρέπει πρώτα να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την προεδρία και το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Το τοπίο στα διοικητικά αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Οι σημαντικότερες συζητήσεις που θα κρίνουν το αποτέλεσμα θα γίνουν όπως όλα δείχνουν το Σαββατοκύριακο. Ο ένας από τους δυο ενδιαφερόμενους που συζητούν για να αναλάβουν την ΠΑΕ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός γιατρός Κώστας Μωϋσίδης. Ο κ. Μωϋσίδης είχε ασχοληθεί και πριν από τέσσερα χρόνια με τη Νίκη. Τότε η ομάδα διένυε πάλι μια πολύ δύσκολη περίοδο, χρειαζόταν άμεσα προσωρινή διοίκηση και ήταν αυτός που ηγήθηκε του Δ.Σ.
Εκτός της παραπάνω, υπάρχει κι άλλη εναλλακτική λύση σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να παραμείνει ο κ. Χρόνης στην προεδρία της ΠΑΕ, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του.
Η ανησυχία είναι έντονη στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς η Νίκη παραμένει με μόλις έξι παίκτες στο ρόστερ της και το μέλλον της φαντάζει αβέβαιο.

Ενδιαφέρον για Ιττη
Τα μεταγραφικά παραμένουν σε στασιμότητα. Μερικοί ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την ομάδα, πριν όμως λυθεί το διοικητικό δεν μπορούν να μπουν οι υπογραφές και να ανακοινωθούν επίσημα οι μεταγραφές τους. Χθες στους υποψήφιους να φορέσουν την φανέλα της Νίκης παίκτες, προστέθηκε και το όνομα του νεαρού μέσου Γιάννη Ιττη από τον Ρήγα Φεραίο. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Προβίδα, Λουμπαρδέα, Στούπα, και Κομβολίδη. Για τον τελευταίο η Νίκη περιμένει την απόφαση της ΑΕΚ για τον δανεισμό του, όπως επίσης και για τον Παναγιώτη Ζορμπά. Παράλληλα αναμένει την απάντηση του Παλάσκα στην πρόταση για την παραμονή του στην ομάδα. Συζητήσεις γίνονται και με κοινοτικούς παίκτες μέσω του Μάριο Μπόνιτς.
Η επιτροπή μεταγραφών έχει έτοιμο το πλάνο των επόμενων κινήσεων ενίσχυσης, ωστόσο περιμένει τις εξελίξεις στο διοικητικό για να προχωρήσει.

Ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων
Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για φήμες που μιλούν για μη συμμετοχή της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εξέδωσε χθες ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης. Αυτή έχει ως εξής: «Ο χρόνος περνά και κυλά σε βάρος της Νίκης η οποία παραμένει σε βαθιά κρίση. Η απορία μας είναι εύλογη: Ο μεγαλομέτοχος κ. Καϊμακάμης γιατί αδρανεί; Μάλιστα έχουν ακουστεί και φήμες ότι οι ομάδα δεν θα κατέβει καν στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να μην έχουν βάση, διότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει μετά να λογοδοτήσουν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου