ΤΟΠΙΚΑ

«Μετακόμισε» στο Πανθεσσαλικό ο Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου

μετακόμισε-στο-πανθεσσαλικό-ο-α-ο-ο-851206

Η συνέχεια της προετοιμασίας και οι υπόλοιπες μεταγραφές απασχολούν τον Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου, που από χθες χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τις προπονήσεις του.

Επέστρεψε ο Ζαφείρης
Την δεύτερη μέρα της προετοιμασίας τους πέρασαν χθες οι παίκτες του Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου προπονούμενοι
στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι ερυθρόλευκοι θα χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων μέχρι και τις 20 Ιουλίου, οπότε και θα μεταβούν στο Πήλιο για να πραγματοποιήσουν το δυσκολότερο μέρος της προετοιμασίας τους. Απών και από την χθεσινή προπόνηση ο Λούκας Μάρκος Ενρίκε, που έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην πόλη του Βόλου, ώστε να ενσωματωθεί και να ακολουθήσει την προετοιμασία με το υπόλοιπο σύνολο. Στην προετοιμασία δεν συμμετέχει ακόμη κι ο επιθετικός Νίκος Ιορδανίδης, που σε δύο μέρες θα μπορέσει με την σειρά του να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς είναι στρατευμένος σε μονάδα της Λάρισας. Από την άλλη ο Παναγιώτης Ευθυμιάδης, αν και θέλει, δεν μπορεί να συμμετέχει μιας και θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει την ελευθέρας του, αφού δεσμεύεται με τον σύλλογο του Κορυδαλλού, Προοδευτική. Σε αντίθεση με τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές που έλειπαν, χθες το παρών έδωσε ο τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Αμερική και έκανε την πρώτη του προπόνηση. Η χθεσινή ημέρα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τρέξιμο αλλά και επαφή με μπάλα.

Εκκρεμούν τρεις μεταγραφές
Τρεις ακόμη ανακοινώσεις παικτών θα πρέπει να περιμένουμε από την ερυθρόλευκη διοίκηση τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και ο Μιχάλης Ζιώγας με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο να μπορούν να δουλέψουν απερίσπαστοι και να δημιουργήσουν το σύνολο που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει την διαφορά στον Βόρειο όμιλο και την Γ’ Εθνική. Τα μέτρα και τα σταθμά στην κατηγορία από πέρυσι έχουν αλλάξει, κάτι που σαφέστατα ξέρουν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι κοιτάζουν να ενισχύσουν τον σύλλογο με ότι καλύτερο μπορούν.
Η διοίκηση του Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για ακόμη τρεις μεταγραφές, εκ των οποίων ο ένας ποδοσφαιριστής θα είναι κάτω των 21 ετών. Χθες στην διάρκεια της προπόνησης δοκιμάστηκαν και οι νεαροί Φλάμος, Γκάγκας, Αρβανίτης της Ακρόπολης, δίχως όμως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι την στιγμή που παίζει και το όνομα του Αποστόλη Τανάγια, ο οποίος περιμένει την ελευθέρας του από τον Αστέρα. Οσον αφορά στα πιο ηχηρά ονόματα που απασχολούν την ερυθρόλευκη διοίκηση και βρίσκονται σε συζητήσεις, είναι των Ξενοφώντα Γήτα, Γιώργου Νασιόπουλου, Φάνη Λαμπρογιώργου αλλά και του Βούλγαρου μέσου Χρίστο Τελκίνσκι με θητεία σε Προοδευτική, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ακράτητο και Γιάννενα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου