ΤΟΠΙΚΑ

Και το όνομα αυτού Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου 1937

και-το-όνομα-αυτού-εθνικός-ολυμπιακός-851206

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ» η ονομασία έχει κατοχυρωθεί στο τμήμα σημάτων του υπουργείου εμπορίου και πλέον με αυτή θα πορευτεί στο μέλλον, κοιτάζοντας πάντα και στο ένδοξο παρελθόν.
Ετσι φαίνεται πως ο κ. Βασιλειάδης και η διοίκηση του ΑΣΚ Ολυμπιακού εκμεταλλεύεται σε απόλυτο βαθμό την ευκαιρία από την απάλειψη του ονόματος Εθνικός από την διοίκηση του ερασιτέχνη, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου.

Εξαλλοι σε Ολυμπιακό και Βόλο 2004
Εξαλλοι φαίνεται πως είναι οι άνθρωποι του ΑΣΚ Ολυμπιακού μετά από δημοσιεύματα τόσο στον γραπτό, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο, που έφεραν τους ερυθρόλευκους σε συνένωση με τον Α.Σ. Βόλος 2004, που διατηρεί γυναικεία ομάδα εκπροσωπώντας τον Νομό με την συμμετοχή της στην Α’ Εθνική Γυναικών.
Επί του θέματος τοποθετήθηκαν τόσο οι διοικήσεις του ΑΣΚ Ολυμπιακού, όσο και του Α.Σ. Βόλος 2004. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ γύρω από τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το νέο όνομα του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας τον «Τ»: «Η ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός ενημερώνει τους πολυπληθείς φιλάθλους και τον κόσμο της Μαγνησίας, ότι όσα ανεγράφησαν στην εφημερίδα Μαγνησία για τα περί συγχωνεύσεως του ΑΣΚ Ολυμπιακός με τον Α.Σ. Βόλος 2004 είναι ανυπόστατα, ψευδή και αποκύημα της φαντασίας κάποιων. Οι συκοφαντίες επιφέρουν ζημιά τόσο υλική, όσο και ηθική στην ομάδα μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ονομασία της ομάδας μας θα αλλάξει, όπως πολλές φορές το έχουμε δηλώσει. Ωστόσο, το όνομα που θα προκύψει θα έχει σχέση και θα ανταποκρίνεται στην ποδοσφαιρική ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου».

Διάψευση από τον Α.Σ. Βόλος 2004
Ανακοίνωση που διαψεύδει τις όποιες φήμες για συνένωση του ΑΣΚ Ολυμπιακός εξέδωσε χθες η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004 και αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με λύπη διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο ότι η νέα ονομασία της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου ίσως είναι
Α.Σ. Βόλος 2004. Πρέπει λοιπόν να ανακοινώσουμε στον φίλαθλο κόσμο του Βόλου πως δεν υπήρξε ποτέ μέχρι τώρα τέτοιο θέμα και δεν μπορεί κανείς να παίξει, έστω και με ερωτηματικό, με τις προσπάθειές του Δ.Σ., που θεωρεί πως προσφέρει στον αθλητισμό της πόλης, έχοντας ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική κατηγορία. Αν και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να είμαστε ο ερασιτέχνης ενός μεγάλου Ολυμπιακού Βόλου, αφού ορισμένοι πριν από τέσσερα χρόνια μας θεωρούσαν εχθρούς τους. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες πως μια τέτοια σοβαρή κίνηση για τον σύλλογό μας θα ήταν αποτέλεσμα απόφασης του Δ.Σ. όπως και η επίσημη ανακοίνωση που θα ακολουθούσε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου