ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Εντάξει, και οι συνοπτικές διαδικασίες δείγμα δημοκρατικών διαδικασιών είναι. Στο κάτω κάτω, ούτε το Ζαγορίτη διόρισε ούτε τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. Επέτρεψε την τυπική επικύρωση της επιλογής του.

Ρε μπας και όλα αυτά είναι άσκηση ναρκοθέτησης που κάνει ο Μεϊμαράκης για να φρεσκάρει τις γνώσεις του;

Απτή απόδειξη του υποδείγματος συντονισμού υπηρεσιών που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τη δασοπυρόσβεση. Στο Ρέθυμνο κάηκαν τρεις δασοπυροσβέστες. Και η τοπική υπεύθυνη της πολιτικής προστασίας δήλωσε ότι έμαθε για τη φωτιά από… την τηλεόραση! Πάλι τυχερή ήταν. Φαντάσου να είχαν και διακοπή ρεύματος…

Τα συνθήματα των ημερών: «Αναδάσωση, με χορηγούς, να βγάλουμε λεφτά, κι από τους εμπρησμούς» και «Στο βάθος κήπος και στο δάσος βίλα».

Καιρό είχε να εμφανισθεί και να μιλήσει δημόσια. Χθες όμως ο Θανάσης Παπαγιάννης (στο ΑΣΤΡΑ) ήταν χειμαρρώδης. Τα έβαλε με Βούλγαρη και Θ. Βασιλειάδη, έδωσε μία άλλη διάσταση στα όσα ακούγονται για την περίφημη συνένωση ή συγχώνευση, υπενθύμισε πράγματα του παρελθόντος, αλλά και άφησε υπονοούμενα για κάποια μελλούμενα.

Τώρα, αν με όλα αυτά κάποιοι εξακολουθούν να νομίζουν ότι… περπατάει η προωθούμενη από τους ίδιους συγχώνευση των ομάδων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, τους συνιστούμε σταδιακή επάνοδο την πραγματικότητα. Το απότομο σοκάρει…

Για την περίπτωση ταιριάζει μάλλον η λαϊκή ρήση «πούθε κ…ει ο πεθαμένος;».

Η φράση της ημέρας: «Αυτός που ξεχνά τα λάθη του γίνεται θρασύς». (Δημόκριτος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου