ΤΟΠΙΚΑ

Μακραίνει η λίστα με τους μεταγραφικούς «στόχους» της Νίκης

μακραίνει-η-λίστα-με-τους-μεταγραφικο-851206

Καμία επίσημη ανακοίνωση για τα θέματα που «καίνε» την ΠΑΕ Νίκη δεν υπήρξε και χθες. Στα μεταγραφικά υπήρξαν μόνο επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο της Νίκης και κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες, ενώ στην λίστα με τους υποψήφιους να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα παίκτες, προστέθηκε και το όνομα του Γιάννη Προβίδα.
Στον Λαρισαίο επιθετικό έχει ήδη γίνει πρόταση, στην οποία ο ίδιος επιφυλάχτηκε αρχικά να απαντήσει. Σε περίπτωση πάντως που αποκτηθεί θα αποτελέσει μια καλή λύση στην επίθεση για την ομάδα της Ν. Ιωνίας. Ο Γιάννης Προβίδας είναι 31 ετών και μετράει 117 συμμετοχές με 20 γκολ στην Α’ Εθνική με την ομάδα της Λάρισας. Εχει αγωνιστεί επίσης στην Βέροια, τον Αθηναϊκό, την Προοδευτική, την Κέρκυρα, τον Πανηλειακό, τα Γιάννινα, την Καστοριά, την Δόξα Δράμας και τον Βύζαντα Μεγάρων.
Οσον αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, οι κυανόλευκοι συνεχίζουν να διαπραγματεύονται την «μετακίνηση» των Νίκου Λουμπαρδέα και Διονύση Στούπα, ενώ παραμένει το ενδιαφέρον για τους Καλόγηρο, Κομβολίδη, αλλά και για την παραμονή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του Ζορμπά. Ο πρώτος έχει μείνει ελεύθερος από τα Τρίκαλα, ενώ τους δυο νεαρούς αναμένεται να παραχωρήσει δανεικούς η ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει ακόμη σε ποια ομάδα. Κανένα επιπλέον στοιχείο δεν διέρρευσε και για τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και θα καλύψουν θέσεις κοινοτικών. Το μόνο που έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ είναι ότι αποτελούν επιλογές του Μάριο Μπόνιτς και θα προέρχονται από την πρώην Γιουγκοσλαβία.
Ακόμη μια ημέρα παράταση πήρε και το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου του τερματοφύλακα, Φώτη Τάσσου. Πάντως ο παίκτης έχει συμφωνήσει και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη.
Γενικότερα στη Νίκη, η επιτροπή μεταγραφών, κινείται για την ενίσχυση της σε όλες τις θέσεις, αφού από την περσινή ομάδα έχουν μείνει μόλις τρεις παίκτες, στους οποίους προστέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα τρια νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Μπουτογιάννης, Καρακώστας και Μπλότσικας.
Στο διοικητικό η Νίκη παραμένει «ακέφαλη». Ο πρόεδρος Κώστας Χρόνης που είχε δηλώσει παραίτηση, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το αν θα εμμείνει στην απόφασή του ή όχι, την ώρα που οι οργανωμένοι απαιτούν ριζικές διοικητικές αλλαγές και παραχώρηση των μετοχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από την ΠΑΕ, υπάρχουν συζητήσεις με δυο ενδιαφερόμενους, που έχουν μάλιστα εξασφαλίσει την στήριξη ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ο ένας εξ αυτών έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα διοικητικά, όταν υπήρξε άμεση ανάγκη για την δημιουργία διοίκησης πριν από μερικά χρόνια. Την λύση αυτή φαίνεται πως υποστηρίζουν και οι φίλαθλοι της ομάδας, ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο κ. Καϊμακάμη να δώσει τις μετοχές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου