ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Αγωνία για τα ειδικά
μαθήματα…
Είναι πολλοί γονείς υποψηφίων που εξετάστηκαν στα ειδικά μαθήματα και οι οποίοι τηλεφωνούν καθημερινά στα γραφεία μας για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός, όπως λένε, ότι για τα 150 γραπτά της Θεσσαλονίκης που θα αναβαθμολογηθούν τίθενται σε ομηρία 30.000 συνολικά υποψήφιοι, δεδομένου ότι μετατίθενται παράλληλα ο χρόνος συμπλήρωσης των μηχανογραφικών και η έκδοση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στις αντίστοιχες σχολές των ΑΕΙ.
Α.Τ.

Τα εκκαθαριστικά
των δηλώσεων
Αρχισαν τις τελευταίες μέρες να έρχονται στους φορολογούμενους της Μαγνησίας οι πρώτες παρτίδες των εκκαθαριστικών σημειωμάτων. Κοινός παρονομαστής στα εκκαθαριστικά που απεστάλησαν είναι ότι αναγράφεται ως ημερομηνία εκκαθάρισης η τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου, η Παρασκευή 29 Ιουνίου, έτσι ώστε η πρώτη δόση καταβολής του φόρου να είναι η 31η Ιουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως επισημαίνουν φοροτεχνικοί, η ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης θα ήταν η 31η Αυγούστου.
Α.Τ.

Τα μικτά κλιμάκια
ελέγχου…
Πολλά παράπονα ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες από πολλούς επαγγελματίες που έχουν πέσει στα «μπλόκα» των Μικτών Κλιμακίων ελέγχου της ΝΑΜ. Πολλοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν πως τα συγκεκριμένα κλιμάκια έχουν αυξήσει τους ελέγχους τους τελευταίους μήνες, με ορισμένους υπαλλήλους ωστόσο να καταγράφουν παραλείψεις στα οχήματα, οι οποίες δεν επικεντρώνονται στα σημεία που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
Ας μεριμνήσει για τη βασιμότητα των καταγγελιών ο αρμόδιος Αντινομάρχης.
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου