ΤΟΠΙΚΑ

Επέτειος με προβλήματα για τον Α.Ο. Ολυμπιακό

επέτειος-με-προβλήματα-για-τον-α-ο-ολυμ-851206

Με αφορμή την επέτειο των 70χρόνων από την δημιουργία του συλλόγου η διοίκηση του Α.Ο. Ολυμπιακός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Βόλου, από την οποία δεν… ξέφυγε όπως αναμενόταν και το θέμα της συνένωσης του Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου και του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

Επίθεση στον Βασιλειάδη
Με τις δικές του δυνάμεις έχει αποφασίσει να συνεχίσει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση κατά του κ. Θεόφιλου Βασιλειάδη, δηλώνοντας τα παρακάτω: « Ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει την συγχώνευση και έτσι εμείς πρέπει να βαδίσουμε το δρόμο μας στη Γ’ Εθνική. Προχωράμε για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία. Περάσαμε τον πρώτο χρόνο και συνεχίζουμε για τον δεύτερο. Η κατηγορία κερδίζεται χρόνο με το χρόνο και έτσι θα πάει στα μεγάλα σαλόνια. Το μοναδικό μας πρόβλημα είναι το γηπεδικό». Στην συνέχεια ο κ. Σταυρίδης ερωτήθηκε για το εάν ο Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου θα κινηθεί δικαστικά ενάντια του ΑΣΚ Ολυμπιακού, απαντώντας: «Μπορεί να πάμε και στα δικαστήρια, αν δεν γίνει η συγχώνευση».

Τα 70χρονα γιορτάζει ο Ολυμπιακός Βόλου
Οσον αφορά την επέτειο των 70 χρόνων παρουσίας του σωματείου του Ολυμπιακού Βόλου, προβλέπεται στο μέλλον η νέα έκδοση ενός νέου βιβλίου με την ιστορία των 70 χρόνων από τον συγγραφέα, ο οποίος έγραψε και για την ιστορία του Ολυμπιακού στα πρώτα 50χρόνια. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η σκέψη για φιλικό αγώνα με ομάδα της Super League, το οποίο θα διεξαχθεί μετά το τέλος της προετοιμασίας του συλλόγου, ενώ θα περάσει παράλληλα το μήνυμα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. Επιπλέον θα υπάρξουν κι άλλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 χρόνων τόσο σε μπάσκετ, όσο και σε ποδόσφαιρο. Για την μέρα αυτή μίλησε και ο κ. Σταυρίδης, τονίζοντας: «Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Σύντομα θα βρισκόμαστε στην Β’ Εθνική. Η σημερινή (χθεσινή) ημέρα είναι ιστορική για τα 70 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου