ΤΟΠΙΚΑ

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Ολυμπιακό

πολλά-τα-ανοιχτά-μέτωπα-στον-ολυμπιακ-851206

Αρκετά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει αφήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, μιας και θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα τα κενά που άφησαν πίσω τους οι Μασάντο και Μπουντούρης. Από εκεί και πέρα η απόκτηση ενός ακόμα ικανού τερματοφύλακα «καίει» τον Κώστα Σταματίου, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν προς την μεριά του 21χρονου Αγγελου Μουκέα, ενώ δεν ανησυχούν για τις αναφορές του κ. Σταυρίδη πως θα οδηγήσει τον σύλλογό τους στα δικαστήρια.

Ψάχνει για επιθετικό
Στην απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην επίθεση είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στον Ολυμπιακό. Ο Μασάντο, που πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα τόσο σε δημιουργικό, όσο και σε εκτελεστικό τομέα, αποτελεί παρελθόν, μιας και θα αγωνίζεται πλέον στον Πιερικό. Μασάντο και Μπουντούρης πέρυσι σημείωσαν 13 και 15 τέρματα αντίστοιχα και η απώλεια τους θεωρείται πολύ σημαντική. Παίκτης που θα μπορέσει να ηγηθεί αυτή την στιγμή στην ερυθρόλευκη επίθεση δεν υπάρχει και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι, αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό. Βέβαια δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί ο νεαρός Διαμάντης, ωστόσο η ενίσχυση στην επίθεση θεωρείται αναγκαία.

Ναυάγησε και του Γενιτσαρίδη
Μετά από το ναυάγιο της συνεργασίας των ερυθρόλευκων με τον ποδοσφαιριστή του Θερμαϊκού Θέρμης Θανάση Θεοδωρίδη, ναυάγησε και η απόκτηση του Βασίλη Γενιτσαρίδη, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Καλαμάτας και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μεσσηνίας. Τα σενάρια τον έφερναν ένα βήμα πριν από την οικογένεια του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε γίνει λόγος και για διετές συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να ψάχνουν για ενίσχυση στην άμυνα, την οποία θα τους προσέφερε ο ποδοσφαιριστής της «μαύρης θύελλας». Η περίπτωση του Θεοδωρίδη φερόταν επίσης ως τελειωμένη, αλλά ο παίκτης είχε υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας και με άλλη ομάδα.

Ενδιαφέρεται για Μουκέα
Για τον νεαρό τερματοφύλακα Αγγελο Μουκέα έχει δείξει το ενδιαφέρον του ο ερυθρόλευκος σύλλογος. Ο εν λόγω τερματοφύλακας ανήκει στην ομάδα της Προοδευτικής και το όνομά του έχει ακουστεί επίσης για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον πρόεδρό του όμως Αλέξη Κούγια να διαψεύδει τα σενάρια. Ο Μουκέας είναι 21χρονών και φέτος συμμετείχε σε 12 αγώνες με την ομάδα του Κορυδαλλού.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν δει τον νεαρό τερματοφύλακα να αγωνίζεται στο ΕΑΚ στις 20/09/06, όταν και επιβλήθηκαν με 5-4 στα πέναλτι επί της Προοδευτικής για τον θεσμό του κυπέλλου.

Καμία ανησυχία για την εξαγγελία Σταυρίδη
Δεν φαίνεται να ανησυχούν έντονα οι ερυθρόλευκοι
σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Σταυρίδη πως, αν δεν γίνει η συγχώνευση, τότε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα πάει στα δικαστήρια. Οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνεται να λαμβάνουν στα σοβαρά τις δηλώσεις του κ. Σταυρίδη και εξακολουθούν να πιστεύουν στην στήριξη που τους παρέχει ο κόσμος τους. Πάντως η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών ήταν άμεση και έκαναν λόγο για αποχή από τους αγώνες τις ημέρες που και οι δύο σύλλογοι θα αγωνίζονται την ίδια μέρα.

Αποχωρούν έξι
Εξι ακόμη παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Νίκο Αντωνίου, Βαλέριο Ακριτίδη, Παύλο Γεώργογλου, Γιώργο Καρατζά, Παναγιώτη Κόκκα και Θοδωρή Μητράκα. Οι παραπάνω παίκτες έχουν ειδοποιηθεί να υπογράψουν την αποδέσμευσή τους από τον σύλλογο, κάτι όμως που δεν έχει γίνει ακόμη.

Εισιτήρια διαρκείας
Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ξεκίνησαν οι προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2007-08, με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει στη Β΄ Εθνική. Από την ΠΑΕ διατίθενται εισιτήρια διαρκείας των 150, 200, 300 ευρώ, καθώς και 50 VIP των 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου