ΤΟΠΙΚΑ

Γυρίζει σελίδα το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

γυρίζει-σελίδα-το-μπάσκετ-του-ολυμπια-851206

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τον μάνατζερ Γιώργο Σμυρή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σμυρής φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας μπάσκετ, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Σε συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του συμφωνητικού, στο οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η εύρεση χορηγών που θα στηρίξουν την προσπάθεια του βολιώτικου συγκροτήματος.
Ο Στάθης Σμυρής θεωρείται από τους ιθύνοντες του συλλόγου η ιδανικότερη λύση αυτή την στιγμή, μια και είναι γνώστης του χώρου και διετέλεσε μάνατζερ σε ομάδες της Α1 κατηγορίας, όπως ο Μακεδονικός και η Ολυμπιάδα Πατρών. Η πρώτη του απόφαση που αφορά στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία, αφού προσέλαβε για προπονητή τον Γιώργο Τσιότσιο που δούλευε στην Ολυμπιάδα και αποτελεί προσωπική του επιλογή.
Η νέα διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού θα κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα, μια και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι για τους ερυθρολεύκους φέρονται να είναι τρεις Βολιώτες και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπόγδανος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Α1, ο Γιάννης Τσουρέλης, που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη και ο 20χρονος Μιχάλης Φρουσκλιάς, που έπαιζε στον Αιγινιακό. Χθες το βράδυ κάποιοι από αυτούς θα είχαν ραντεβού με ανθρώπους του Ολυμπιακού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ντυθούν στα ερυθρόλευκα. Οι Μπόγδανος και Τσουρέλης έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού, που ουσιαστικά ήταν και η ομάδα που τους ανέδειξε, ενώ ο Φρουσκλιάς ξεκίνησε από τη Νίκη.
Προγραμματισμένη συνάντηση υπήρξε χθες το βράδυ με τον Παναγιώτη Νάνη, προκειμένου να συζητήσει για την παραμονή του στη βολιώτικη ομάδα. Σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, όπως οι Πολίτης, Τσώλης και Μαντζιώρης, αν και ο τελευταίος κοιτά για ψηλότερα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά και στα υπόλοιπα θέματα του ρόστερ και μαζί με τη συμφωνία με τον Στάθη Σμυρή θα γίνουν ανακοινώσεις και για την απόκτηση παικτών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου