ΤΟΠΙΚΑ

Τις τρεις πρώτες της μεταγραφές ανακοίνωσε η Νίκη

τις-τρεις-πρώτες-της-μεταγραφές-ανακο-851206

Οι μέρες της αναμονής και της στασιμότητας ανήκουν στο παρελθόν για τη Νίκη. Από προχθές οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν την μεταγραφική τους ενίσχυση, προσθέτοντας στις τάξεις τους τρεις ποδοσφαιριστές, τον 27χρονο Μπουτογιάννη και τους νεαρούς Καρακώστα και Μπλότσικα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και για το διοικητικό. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ομάδα, που είναι γνώστης των διοικητικών της Νίκης, μια και έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την ομάδα.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης αποτέλεσε ο Γιώργος Μπουτογιάννης. Ο 27χρονος αμυντικός, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει αγωνιστεί επίσης στον Αγιο Νικόλαο και στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων.
Επαγγελματικό συμβόλαιο τριών χρόνων υπέγραψαν χθες και οι νεαροί Κώστας Καρακώστας και Βασίλης Μπλότσικας, που προέρχονται από τους Νέους Αθλητές. Ο πρώτος αγωνίζεται στα χαφ και πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν στην πρώτη τοπική κατηγορία με τον Κεραυνό Σαμπάναγα, ενώ ο δεύτερος είναι μεσοεπιθετικός και στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ’ ΕΠΣΘ με τους Νέους Αθλητές. Σήμερα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο και ο τερματοφύλακας Φώτης Τάσσος, που πέρυσι ενίσχυσε τον Ρήγα Φεραίο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξύ η Νίκη χθες βρισκόταν πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με έμπειρο αμυντικό, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, καθώς ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Διονύσης Στούπας που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή και στην Θήβα τα τελευταία χρόνια.

Θέλει δανεικούς Ζορμπά και Κομβολίδη
Τον Παναγιώτη Ζορμπά, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, αλλά και τον Αγγελο Κομβολίδη, θέλει δανεικούς από την ΑΕΚ η Νίκη. Η κυανόλευκη ΠΑΕ θα προσπαθήσει να πείσει τους κιτρινόμαυρους να παραχωρήσουν τους δυο νεαρούς για έναν χρόνο στην ομάδα της Ν. Ιωνίας. Ο πρώτος είναι φυσικά γνωστός, αφού φόρεσε και πέρυσι τα κυανόλευκα, ενώ ο δεύτερος είναι 19 ετών, ιδιαίτερα ταλαντούχος επιθετικός που «κόπηκε» από την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ.

Ενδιαφέρον για Καλόγηρο
Ο Θοδωρής Καλόγηρος βρίσκεται στο στόχαστρο της Νίκης για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο υψηλόσωμο επιθετικό που τελευταία αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς που έφυγε ήταν παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχει παίξει ακόμη στους Λύκους.
Οι επαφές συνεχίζονται και σήμερα αναμένονται να ανακοινωθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου άλλες δυο μεταγραφές.

Αναβλήθηκε η «πρώτη»
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αναβλήθηκε και όπως όλα δείχνουν θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Από την στιγμή που η Νίκη είχε ελάχιστούς παίκτες στο ρόστερ της δεν μπορούσε να ξεκινήσει η προετοιμασία. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα όμως, αναμένεται να έχουν αποκτηθεί αρκετοί παίκτες και επιπλέον θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις στο διοικητικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου