ΤΟΠΙΚΑ

Κρίσιμα 24ωρα για το μέλλον της Νίκης

κρίσιμα-24ωρα-για-το-μέλλον-της-νίκης-851206

Κρίσιμα 24ωρα για το μέλλον της διανύει η Νίκη. Ο,τι είναι να γίνει πάντως που αφορά στο διοικητικό και τη νέα σεζόν, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Χρονικά περιθώρια άλλωστε δεν υπάρχουν και στην κυανόλευκη ομάδα πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις. Γι’ αυτόν τον σκοπό αναμένονταν χθες στον Βόλο ο μεγαλομέτοχος Πέτρος Καϊμακάμης και ο Μάριο Μπόνιτς, ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις στα διοικητικά και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Για αύριο έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού για την έναρξη της σεζόν, ωστόσο η Νίκη έχει ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ της…

Σειρά επαφών για το διοικητικό
Σειρά επαφών με παράγοντες και τοπικούς φορείς αναμένεται να έχει ο Πέτρος Καϊμακάμης, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και να ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι, αφού ο χρόνος πιέζει και μέσα στις επόμενες ημέρες πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από επιφανή Βολιώτη να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, έχοντας επιλέξει μάλιστα κάποιους συνεργάτες που θα τον βοηθήσουν στο όλο εγχείρημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω ενδιαφερόμενος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την ομάδα.
Την παραπάνω λύση θεωρούν ως την ιδανικότερη οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας και αναμένεται σε συνάντηση με τον κ. Καϊμακάμη να τον πιέσουν για την παραχώρηση των μετοχών. Η ανησυχία είναι έντονη στις τάξεις των οπαδών που περιμένουν να υπάρξει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις του μεγαλομετόχου και τι τελικά θα αποφασίσει να πράξει. Ο ίδιος φέρεται να είχε ζητήσει από τον Αντώνη Ακτσιαλή να αναλάβει την προεδρία, ωστόσο ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας και νυν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ αποφάσισε να αποσύρει προχθές το ενδιαφέρον του.
Κάποια κίνηση φαίνεται πως γίνεται από την ομάδα των Βολιωτών παραγόντων που έχουν απομείνει, οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί από την πλευρά τους να βοηθήσουν όσο μπορούν στην εξεύρεση λύσης.
Συνάντηση με τον Πέτρο Καϊμακάμη θα επιδιώξει και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Νώντας Μαρίτσης και έπειτα θα επιλέξει την «γραμμή» που θα ακολουθήσει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής απέναντι στα όποια σχέδια της ΠΑΕ.

Τρεις νεαροί και μεταγραφές
Μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ χθες στον Βόλο αναμενόταν και ο Μάριο Μπόνιτς, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτή την στιγμή μόνο τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Σταύρου Διαμαντόπουλου και συγκεκριμένα οι Μιχάλης Κουτσογιάννης, Τάσος Παυλίδης και Γιώργος Δινόπουλος, ενώ ο Λάζαρος Μουρατίδης κατέθεσε προσφυγή.
Οι πρώτοι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προστεθούν στο ρόστερ θα είναι τρεις νεαροί από τους Νέους Αθλητές Νίκης, που πέρυσι είχαν δοθεί δανεικοί. Συγκεκριμένα επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψουν ο τερματοφύλακας Φώτης Τάσσος που αγωνίζονταν δανεικός στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με τον Ρήγα Φεραίο, ο Κώστας Καρακώστας που αγωνίζεται στα χαφ και την τελευταία σεζόν διακρίθηκε με τα χρώματα του Κεραυνού Σαμπάναγα στην Α’ τοπική κατηγορία και ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Μπλότσικας.
Εκτός των τριών νεαρών, σύμφωνα με την διοίκηση, ο Μάριο Μπόνιτς θα συζητήσει και μπορεί μάλιστα να ολοκληρώσει τις μεταγραφές κάποιων παικτών που βρίσκονται στην αναμονή, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει. Επίσης στα υπόψιν βρίσκονται και κάποιοι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει τσεκάρει ο Σταύρος Διαμαντόπουλος. Βέβαια η μεταγραφική ενίσχυση εξαρτάται από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο διοικητικό κομμάτι.

Προσπάθειες παραμονής των
Παλάσκα, Πιττάκα και Ζορμπά
Στις τάξεις της ομάδας θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές του περσινού έμψυχου δυναμικού οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. Αυτοί είναι οι Παλάσκας, Πιττάκας και Ζορμπάς, που πέρυσι είχαν αγωνιστεί ως δανεικοί στο συγκρότημα της Ν. Ιωνίας. Καταρχάς θα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου