ΤΟΠΙΚΑ

Ψάχνει τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά ο Ολυμπιακός

ψάχνει-τον-παίκτη-που-θα-κάνει-την-δια-851206

Για τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού αρκετές είναι οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση. Στο θέμα του Σωκράτη Μπουντούρη δεν φάνηκε ούτε χθες φως στο σκοτάδι και έτσι οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να μην περιμένουν άλλο τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Παράλληλα χθες αναμενόταν και η υπογραφή του 33χρονου τερματοφύλακα Βεζυρίδη στο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Προσπάθεια για κάτι καλό
Με στόχο να αποκτηθούν παίκτες ποιότητας είναι αποφασισμένος να κινηθεί ο Ολυμπιακός. Παίκτες που θα είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά στην επίθεση, αλλά και να δώσουν ένα άλλο αέρα στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, σύμφωνα πάντα με τα θέλω του Κώστα Σταματίου. Τέτοιοι παίκτες όμως δύσκολα βρίσκονται και γι’ αυτό ο Αλμυριώτης τεχνικός είναι διατεθειμένος
να περιμένει για έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει έναν άλλο αέρα. Παίκτης ανάλογης ικανότητας θεωρείται ο επιθετικός Ντακόλ που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποδεσμεύσουν. Ο Αλεξάντερ Τζόακιμ Ντακόλ, όπως είναι το πλήρες όνομα του Βραζιλιάνου, γεννήθηκε στις 18/07/86 στο Ριμπεϊράο Πρέτο και ξεκίνησε την καριέρα του στην Κομέρσιαλ. Την σεζόν 2001-02 αγωνίστηκε στην Βιτόρια Μπαχία και την σεζόν 2002/03 επέστρεψε στην Κομέρσιαλ από την οποία είχε φύγει ως δανεικός. Την επόμενη περίοδο 2004/05 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια στην Α΄ Εθνική δίχως να σημειώσει κάποιο τέρμα. Με τους ερυθρόλευκους κατέκτησε το Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος έχοντας παίξει σε 6 αγώνες, ενώ είχε πετύχει και 1 γκόλ σε 4 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος και είχε και μια συμμετοχή στο Champions League.
Το 2005/06 ξεκίνησε και πάλι στην ομάδα του Πειραιά αλλά με μόλις τρεις συμμετοχές δόθηκε δανεικός στον ΑΟ Κέρκυρας και αγωνίστηκε σε 11 ματς στην Β’ Εθνική σημειώνοντας τρία γκολ, βοηθώντας παράλληλα την νέα του ομάδα στην άνοδο στην Superleague.
Φέτος έπαιξε σε 16 αγώνες με τους Φαίακες, σημειώνοντας 4 τέρματα, ενώ ξεκίνησε ως βασικός στα έξι.
Από εκεί και πέρα η μεταγραφή του Θανάση Θεοδωρίδη χάλασε την στιγμή που ο παίκτης είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους αλλά και με την ομάδα του Θερμαϊκού για ένα χρόνο. Πλέον για την περίπτωση του 23χρονου η ΠΑΕ αναμένεται να κινηθεί δια της νομικής οδού.
Εν τω μεταξύ στο κόλπο της απόκτησης του Βασίλη Γενιτσαρίδη εντάχθηκε και ο σύλλογος της Καλαμάτας, αλλά στον Ολυμπιακό επιμένουν πως έχουν κλείσει τον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του παίκτη στο συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Δύσκολα του Κυριακίδη ή του Γλύκου
Για τον δανεισμό του 21χρονου γκολκίπερ Δημήτρη Κυριακίδη κινήθηκαν οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο η περίπτωσή του παραμένει αρκετά δύσκολη. Δύσκολος χαρακτηρίζεται και ο επαναπατρισμός του Παναγιώτη Γλύκου, με τον νεαρό πρώην ερυθρόλευκο να θέλει να γυρίσει οριστικά σελίδα στην καριέρα του και να δοκιμαστεί στο ανώτερο επίπεδο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και η Superleague. Αλλωστε δεν θα υπήρχε και λόγος μεταπήδησής του στον δικέφαλο του Βορρά.

Απειλούν με αποχή, αν δεν γίνει
η συνένωση οι Αustrian boys
Υπέρμαχοι της συνένωσης του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου και του ΑΟ Ολυμπιακού Βόλου είναι το Αustrian boys club των Αθηνών με ανακοίνωση που εξέδωσε και αποφάσισε τη μη συμμετοχή του στα παιχνίδια των ερυθρολεύκων στο λεκανοπέδιο.
«Ο σύνδεσμος των austrian boys της Αθήνας, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις αναφορικά με τη συνένωση των δύο Ολυμπιακών στην πόλη του Βόλου, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός μεγάλου και ενιαίου Ολυμπιακού Βόλου, τον οποίο θεωρεί απαραίτητο ο σύνδεσμός μας.
Διαπιστώνοντας τη μη βούληση των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, που δεν είναι προσωπική αλλά αφορά απανταχού Βολιώτες φιλάθλους που μεγάλωσαν και γαλουχηθήκαν με τις αξίες και ιδεώδη που χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα, ο σύνδεσμός μας αποφάσισε να μην δώσει οργανωμένα το

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου