ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Διαμαρτυρίες
από την Αγριά
Διαμαρτυρίες πάλι από την Αγριά, καθώς κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για το κυκλοφοριακό αλαλούμ, όπως λένε, που επικρατεί, καθώς και οι κίνδυνοι ατυχημάτων οι οποίοι ελλοχεύουν σε βάρος των πεζών λόγω εκτροπής της συγκοινωνίας από την οδό Δημάρχου Παραθύρη.
Οι διαμαρτυρόμενοι υποστηρίζουν ότι η εκτροπή της συγκοινωνίας από τον παραπάνω δρόμο έγινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγριάς και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Τροχαίας και των λοιπών συναρμοδίων υπηρεσιών. Η προχειρότητα, όπως επισημαίνουν, στη λήψη της παραπάνω απόφασης, έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Αγριάς, οι λουόμενοι στην ακτή «Αθανασάκη» και επί της οδού Δημάρχου Παραθύρη διαμένοντες, να μη μπορούν να εξέλθουν στο δρόμο, όταν υπάρχει φουλ κίνηση, διότι θα την πατήσουν τα αυτοκίνητα ή τα μηχανάκια, ενώ από τους συνεχείς θορύβους δεν μπορούν να κοιμηθούν ούτε τα βράδια.
Α.Τ.

Δηλώσεις
για καύσωνα
και πυρκαγιές
Φρόνιμο είναι αυτές τις μέρες όλοι οι αγρότες να έχουν τα μάτια τους … δεκατέσσερα, καθώς όλοι οι Δήμοι, ο ένας μετά τον άλλον βγάζουν ανακοινώσεις για την υποβολή δηλώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τον καύσωνα. Εξυπακούεται ότι η προσοχή των αγροτών στο Πήλιο είναι διπλή, καθώς η προσοχή τους στρέφεται καις τις ανακοινώσεις που θα γίνουν για τους πυρόπληκτους από το κυβερνητικό κλιμάκιο που θα έλθει αύριο το μεσημέρι στις Μηλιές.
Α.Τ.

Ανάγκη
σε προσωπικό
… Η πληθώρα των παραβάσεων που εντοπίστηκαν, είτε μετά από ελέγχους των υπαλλήλων, είτε μετά από καταγγελίες των καταναλωτών, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τον τεράστιο όγκο δουλειάς που έχει να διεκπεραιώσει η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας, καθώς και η ανάγκη που υπάρχει για την άμεση πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων που έχει απολύτως ανάγκη η συγκεκριμένη υπηρεσία της ΝΑΜ.
Α.Τ.

Η διαφημιστική
προβολή
Τώρα που τα πράγματα έχουν «στριμωχθεί» άσχημα, εξαιτίας των πυρκαγιών, για την τουριστική κίνηση στην ηπειρωτική Μαγνησίας, αρκετοί είναι αυτοί που επισημαίνουν ότι θα πρέπει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) Μαγνησίας, να διαθέσει κάποια κονδύλια για την άμεση προβολή της Μαγνησίας, από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν τοπική ή πανθεσσαλική εμβέλεια. Χώρια που, όπως επισημαίνουν τα κονδύλια αυτά μπορούν κάλλιστα να εκταμιευθούν και από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου