ΤΟΠΙΚΑ

Συμφωνία και για φτηνά κρέατα

συμφωνία-και-για-φτηνά-κρέατα-352530

Το κόστος σφαγής θα είναι ίδιο για όλους διεμήνυσε χθες ο Πρόεδρος στα Σφαγεία Βόλου Γ. Καουνάς

Σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση μεταξύ της Προέδρου των αιγοπροβατοτρόφων Χ. Διβάνη, κτηνοτρόφων και της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου Φ. Τσιώμου ώστε μετά την κίνηση της ομάδας «Άνωσης» για την αγορά πατατών χωρίς μεσάζοντες να επιτευχθεί συμφωνία και για την αγορά κρεάτων, κυρίως λόγω του Πάσχα.

Εν τω μεταξύ χθες ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος στα Σφαγεία Βόλου Γ. Καουνάς ξεκαθάρισε πως το κόστος σφαγής για τα αμνοερίφια θα είναι ίδιο για όλους, 6 με 6,20 ευρώ ανά αμνοερίφιο με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο να φέρονται διατεθειμένοι να προμηθευτούν τον πασχαλινό οβελία στην τιμή των 7,50 ευρώ το κιλό.

Πάντως το σαββατοκύριακο θα μοιραστούν οι 90 τόνοι πατάτες που έχουν παραγγείλει 1.000 περίπου άτομα οι οποίες θα διανεμηθούν με αλφαβητική σειρά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και συγκεκριμένα το Σάββατο θα διανεμηθούν οι πατάτες σε όσους το επίθετο αρχίζει από Α έως και Κ, ενώ την Κυριακή σε όσους αρχίζει από Κ έως Ω.

Συμφωνία έχει κλειστεί και για την προμήθεια ποσοτήτων ρυζιού από τις Σέρρες, καθώς και για την προμήθεια ελαιολάδου από το Ηράκλειο Κρήτης από όπου έχει ήδη δοθεί τιμή πώλησης, 2,5 ευρώ το κιλό, ενώ αναφορικά με την διάθεση ελαιολάδου από ντόπιους παραγωγούς χθες ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Πηλίου Δ. Σπανός επεσήμανε πως φαίνονται απρόθυμοι να συμμετάσχουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου