ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Ηθελαν οι παίκτες
Ο Κώστας Σταματίου είχε προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή για να τους ξεκουράσει. Οι ποδοσφαιριστές όμως δεν θέλησαν να μείνουν ούτε μια μέρα χωρίς προπόνηση ενόψει του επικείμενου μπαράζ και την Κυριακή το απόγευμα έκαναν τελικά κανονικά προπόνηση.

Ξέρουν κάτι;
Αρκετά γνωστή είναι η διεύθυνση στο διαδίκτυο www.omades.gr. Εδώ και καιρό πάντως στην κατηγορία της Β Εθνικής έχουν γίνει οι προσθαφαιρέσεις σε όλες τις κατηγορίες. Όσον αφορά στη Β Εθνική, έχουν προστεθεί τα σήματα και οι διευθύνσεις στο διαδίκτυο του Ιωνικού και του Αιγάλεω π.χ. που υποβιβάστηκαν από την Super League, αλλά βρίσκουμε και τα ανάλογα στοιχεία για τον Ολυμπιακό Βόλου… Ξέρουν κάτι;

Λίγοι
Φυσικά και η Βέροια δεν είχε το λαό που θα έπρεπε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Οταν η ομάδα δίνει αγώνα ανόδου στην Α΄ Εθνική και σε ένα εκτός έδρας ματς δύο ώρες μακριά από την πόλη σου, δίνουν το παρών μόλις 400 οπαδοί σου, φανερώνει τη δυναμική σου.

Τον θέλουν πίσω
Τον άφησαν να φύγει πριν από μερικά χρόνια για τον συμπολίτη Ολυμπιακό. Ηταν παιδί της Νίκης, αλλά δεν εκτίμησαν την προσφορά του και το ταλέντο του. Τώρα τον θέλουν πίσω, αλλά ο ίδιος μάλλον δεν θα επιστρέψει. Μάλιστα του τάζουν αρκετά για να φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα, αφού πριν από μερικά χρόνια δεν είχαν το μυαλό να τον κρατήσουν και τον έδιωξαν. Ο λόγος για την Ερασιτεχνική Νίκη…

Προτάσεις
Ο Γιώργος Βαζάκας θέλει Γκάγκα στον Πιερικό, ο Αντώνης Μανίκας θέλει Μπαλάφα στη Ρόδο, προτάσεις έτοιμες στα χέρια τους πάντως έχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από τη Νίκη. Αν η διοίκηση επιθυμεί να «κρατήσει» κάποιους από αυτούς θα πρέπει να βιαστεί. Βέβαια σημαντικότερο ρόλο θα παίξει κι αν θέλουν οι παίκτες να μείνουν…

Προσφορές
Περίεργα τηλεφωνήματα περί προσφορών δεχόταν όλη την εβδομάδα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου για το κρίσιμο ματς στη Νίκαια. Οι ερυθρόλευκοι όμως το κέρδισαν στα ίσια και μέσα στο παρκέ και πλέον περιμένουν ήττα του Αιγινιακού στον Λαγκαδά την Κυριακή για να πανηγυρίσουν παραμονή στη Β΄ Εθνική μπάσκετ.

Στην Πορταριά η Εθνική κωφών
Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Εθνικής κωφών διάλεξε την Πορταριά και το νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο για την προετοιμασία της. Οι διεθνείς παίκτες ξεκίνησαν χθες τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Διονύση Γαζή και θα παραμείνουν στο Πήλιο μέχρι και την Κυριακή. Η Πορταριά έχει γίνει περιζήτητη πλέον με τις εγκαταστάσεις που διαθέτει και εκτός των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων μπάσκετ, που δείχνουν ότι την προτιμούν πολλές ομάδες και σχεδιάζουν να κάνουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία εκεί.

Κορυφαίος ο Παπαλουκάς
Μετά τη συλλογική, ήρθε και η ατομική διάκριση για τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο διεθνής Ελληνας πλέι μέικερ, μόλις λίγες μέρες αφότου στέφθηκε (ξανά) πρωταθλητής Ρωσίας, αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης της ρωσικής Σούπερ Λιγκ, έπειτα από ψηφοφορία που διεξήγαγε η εφημερίδα «Sport Express». Στη σχετική λίστα δεν ήταν πάντως ο μόνος Ελληνας, αφού ακριβώς μια θέση πίσω του, δεύτερος, βρίσκεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος της Ντιναμό ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο συμπαίκτης του «Τεό» στην ΤΣΣΚΑ, ο Ματίας Σμόντις.
Η τελευταία αυτή διάκριση, βρίσκει τον Θοδωρή Παπαλουκά σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας του, καθώς καλείται να πάρει σύντομα μια απόφαση για το μέλλον του. Μια απόφαση που αναμένεται να ανακοινώσει μέσα σε μια βδομάδα. «Δεν ξέρω ακόμη αν υπάρχει κάποιο νόημα στο να αφήσω την ΤΣΣΚΑ. Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας γι’ αυτή την καθυστέρηση», τόνισε σε νέες του δηλώσεις στη ρωσική εφημερίδα και παραδέχθηκε πως «χρωστάω πολλά στην ΤΣΣΚΑ. Για την ακρίβεια, η ΤΣΣΚΑ με έκανε ό,τι είμαι τώρα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου