ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο τα “Τσικλητήρεια”

στο-βόλο-τα-τσικλητήρεια-851206

Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιφέροντος στο Στίβο αυτή τη φορά θα βρεθεί ο Βόλος. Χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων στην Αθήνα έγινε γνωστό ότι στις 2 Ιουλίου ο Βόλος θα φιλοξενήσει το Γκράν Πρί Στίβου “Τσικλητήρια” μετά από πρόταση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και προέδρου του Πανελληνίου Μίνωα Κυριακού.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην υποψηφιότητα Βόλου- Λάρισας για τους Μεσογειακούς Αγώνες ενώ ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσκληθεί εκείνη την περίοδο στο Βόλο και ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ κ. Αντάντι.

Στη χθεσινή συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Εκτελεστικής κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Γ.Γ Αθλητισμού Στ. Δουβής, ο κ. Στάμου, ο αντιδήμαρχος Βόλου Δημ. Δερβένης, ο Πρύτανης Παν. Θεσσαλίας Κων. Μπαγιάτης και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Σωκρ. Αναγνώστου έγινε ενημέρωση για τα τελευταία ταξίδια και τις επαφές για την ανάδειξη της υποψηφιότητας Βόλου- Λάρισας.

Όπως έγινε γνωστό η ελληνική υποψηφιότητα εντυπωσίασε τους Γάλλους για αυτό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην ελληνική πλευρά ενώ το βάρος πέφτει πλέον στο Κάιρο όπου 16-18 ιουνίου συνεδριάζει η ΔΕΜΑ και όπου οι τρείς υποψήφιες πόλεις θα παρουσιάσουν το φάκελο της υποψηφιότητάς τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου