ΤΟΠΙΚΑ

Μετά από την πίεση παίρνει το επίδομα

μετά-από-την-πίεση-παίρνει-το-επίδομα-413858

Στην έλλειψη κονδυλίων όλο το προηγούμενο διάστημα απέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης την καθυστέρηση τεσσάρων μηνών περίπου στην επίδοση του επιδόματος καυσίμων στον Βολιώτη Νίκο Βλαχάκη, αλλά και σε όλους όσους λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο οποίος έχει χάσει και τα δύο του πόδια στο στρατό, σύμφωνα με επίσημη απάντηση του ΥΕΘΑ στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μετά το δημοσίευμα στις 20 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου αυτή την στιγμή έχουν εγκριθεί όλα τα ποσά για το επίδομα καυσίμων που λαμβάνουν από το στρατό άτομα με αναπηρία και μάλιστα ήδη είναι στην διαδικασία της έκδοσης τα ανάλογα ειδοποιητήρια για να δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους διαδικασία που δεν θα πάρει περισσότερες από δύο με τρεις ημέρες.

Όπως τονίστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης η καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος το προηγούμενο διάστημα οφείλεται στην έλλειψη κονδυλίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εγκριθούν οι σχετικές πιστώσεις ωστόσο πρόσφατα τα… χρήματα βρέθηκαν και εγκρίθηκαν από την Διεύθυνση Οικονομικών του Υπουργείου Αμύνης.

Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη για την απεμπλοκή όλες οι Διευθύνσεις και τα κεντρικά ταμεία σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Μετά από τέσσερις μήνες το Υπουργείο επιτέλους δίνει λύση στο πρόβλημα όχι μόνο του Βολιώτη κ. Βλαχάκη αλλά και όλων των αναπήρων που λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου