ΤΟΠΙΚΑ

Βαλίτσες από το Βόλο θα έφταναν στη Βραζιλία!

βαλίτσες-από-το-βόλο-θα-έφταναν-στη-βρα-413878

Μια απίστευτη αλλά άκρως αληθινή περιπέτεια έζησε τη Δευτέρα Βολιώτης που ταξίδεψε με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας από το Βόλο προς την Αθήνα. Ο νεαρός μόλις έφτασε στον προορισμό του είδε πως οι αποσκευές του έλλειπαν. Μετά από ατελείωτες ώρες και πολλά έξοδα ενημερώθηκε πως οι τρεις βαλίτσες του είχαν βρεθεί στο αεροδρόμιο και θα ταξίδευαν για Βραζιλία!

Όπως ανέφερε ο νεαρός Βολιώτης ήταν επιβάτης στο λεωφορείο που ξεκινούσε από το Βόλο στη 1.30 π.μ. με προορισμό την Αθήνα, όπου και εργάζεται. Φτάνοντας στην Αθήνα κατέβηκε από το λεωφορείο και πήγε να πάρει τις τρεις αποσκευές του, που περιείχαν ρουχισμό αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό αξίας 4.000 ευρώ καθώς και κρίσιμα εταιρικά έγγραφα. Όμως οι αποσκευές ήταν άφαντες.

Αμέσως ενημέρωσε τον οδηγό, ο οποίος του είπε πως πιθανώς οι τέσσερις επιβάτες που κατέβηκαν στον Άγιο Στέφανο μπερδεύτηκαν και πήραν και τις δικές του αποσκευές.

Ο Βολιώτης κυριολεκτικά έπαθε σοκ, μιας και μέσα στις αποσκευές του είχε και τα κλειδιά του σπιτιού του και του αυτοκινήτου. Αποτέλεσμα ήταν να πληρώσει 17 ευρώ στο ταξί και 50 ευρώ στον κλειδαρά για να του ανοίξει το διαμέρισμα.

Μετά από επικοινωνία με τον οδηγό, ο νεαρός ενημερώθηκε πως οι αποσκευές του βρέθηκαν. Το σημείο όμως εύρεσής τους του προκάλεσε σοκ. Οι αποσκευές βρέθηκαν στα χέρια τεσσάρων αθλητών Παρολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια ελέγχου των αποσκευών στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλου πριν την πτήση τους για τη Βραζιλία!

Ο Βολιώτης ενημερώθηκε πως έπρεπε να επιστρέψει στα ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να πληρώσει πάλι 17 ευρώ για το ταξί. Ουσιαστικά το ταξίδι του από Βόλο προς Αθήνα του στοίχισε μαζί με το εισιτήριο του λεωφορείου 112 ευρώ.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρη Κολυνδρίνη, ο οποίος δεν γνώριζε το περιστατικό και δεν είχε καμία ενημέρωση από κάποιο οδηγό για το ζήτημα.

Ο ίδιος όμως τόνισε πως σε τέτοιες περιπτώσεις οι επιβάτες του ΚΤΕΛ θα πρέπει να καταγγέλλουν στην εταιρεία το συμβάν, η οποία θα το εξετάσει και θα τους αποζημιώσει ανάλογα με το περιστατικό.

Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου