ΤΟΠΙΚΑ

Θα βάλουμε τάξη στο μπάχαλο…

θα-βάλουμε-τάξη-στο-μπάχαλο-851206

«Οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται προέρχονται από κάποιους που θίγονται, γιατί τύχαιναν προνομιακής και φιλικής μεταχείρισης από την πλευρά της προηγούμενης δημοτικής αρχής, επισήμανε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας. Ζούμε μια τραγελαφική κατάσταση από τότε που αναλάβαμε την ευθύνη της δημοτικής αρχής και προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη στο μπάχαλο που αναλάβαμε. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την δημοτική περιουσία των πολιτών και όχι την περιουσία των κολλητών».
Με αφορμή μάλιστα τις αντιδράσεις για το Σύλλογο Εγγλεζονησιωτών ο ίδιος κατήγγειλε την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ντίνα Τσάγγαρη για την επίθεση που εξαπέλυσε στην δημοτική αρχή και υποστήριξε ότι η σημερινή πρόεδρος κ. Ουρανία Σταματιάδου δεν συμμερίζεται αυτές τις καταγγελίες.
Ο κ. Μαβίδης επανέλαβε ότι εξαιτίας της στέγασης της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου «Ολγα Βασδέκη», ο δήμος κινδυνεύει να χάσει την πιστοποίηση για το ΚΕΚ και αρκετά ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ για το Σταθμό Αγρίων Ζώων και Πουλιών υπογράμμισε ότι στόχος να είναι να εξευρεθεί άλλη στέγη με μίσθωμα που θα καλύπτεται από το Δήμο.
Όσον αφορά στην λειτουργία της Πειραματικής Σκηνής επανέλαβε ότι “σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την ύπαρξη μιας εταιρίας, η οποία με ένα αποικιοκρατικό χρησιδάνειο κάνει κουμάντο”.
«Κάθε μέρα βρίσκομαι στα δικαστήρια από εξώδικα που μου στέλνουν για προφορικές συμφωνίες και εξωθεσμικές λειτουργίες του δήμου, επί δημοτικής αρχής του κ. Φούσκη. Δεν μπορώ, τόνισε ο κ. Μαβίδης, να πληρώσω 50.000 ευρώ για εισιτήρια της Νίκης που μοίρασαν χωρίς αποφάσεις οι κ.κ. Χαλέβας, Μπαλλής και Μολοχίδης».

Κανένα πρόβλημα στην Ομάδα Πλειοψηφίας…
Ο κ. Μαβίδης αντέκρουσε τις όποιες φήμες ότι υπάρχουν δυσαρέσκειες μέσα στην ομάδα πλειοψηφίας, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Γ. Καουνά με αφορμή την κεραία κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί παράνομα στην οδό Ιασονίδη επισήμανε:
“Οι σχέσεις όλων των μελών της ομάδας πλειοψηφίας είναι άριστες και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ έγινε και καταγγελία στον εισαγγελέα κι αναμένεται παρέμβασή του. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε αντίθετοι στην ύπαρξη οποιαδήποτε κεραίας κινητής τηλεφωνίας, όπου κι αν βρίσκεται, αφ ής στιγμής δεν βρίσκεται εκεί νομίμως».
Τέλος ο κ. Μαβίδης έκανε γνωστό ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας στις αρχές Ιουνίου θα αποφασιστεί ποιο θα είναι το μελετητικό γραφείο που θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης βιωσιμότητας των επιχειρήσεων κι οργανισμών του Δήμου, καθώς έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον επτά εταιρίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου