ΤΟΠΙΚΑ

Το Π.Θ. τιμά το «χρυσό» Βολιώτη της Ιατρικής

το-π-θ-τιμά-το-χρυσό-βολιώτη-της-ιατρ-851206

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007 και ώρα 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ειδική τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή των Πανεπιστημίων Harvard & Karolinska και τακτικού μέλους της Ακαδημίας Αθηνών κ. Δημητρίου Β. Τριχόπουλου.
Στην εκδήλωση θα του απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο, ανώτατη διάκριση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών και θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
Α΄ ΜΕΡΟΣ
Τελετή απονομής χρυσού μεταλλίου ανώτατης διάκρισης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Έναρξη Τελετής
– Προσφώνηση του Καθηγητή κ. Δημητρίου Β. Τριχόπουλου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Β. Μπαγιάτη.
– Ανάγνωση του Ψηφίσματος της Συγκλήτου από τον Πρύτανη.
– Απονομή του Χρυσού Μεταλλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον Πρύτανη προς τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Β. Τριχόπουλο.
Β΄ ΜΕΡΟΣ

Τελετή αναγόρευσης του καθηγητή των Πανεπιστημίων Harvard & Karolinska και τακτικού μέλους της ακαδημίας Αθηνών κ. Δημητρίου Β. Τριχόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας.
– «Έπαινος» προς τον Καθηγητή των Πανεπιστημίων Harvard & Karolinska και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Δημήτριο Β. Τριχόπουλο από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου Γουργουλιάνη.
– Ανάγνωση της Εισήγησης, του ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής Καθηγητή κ. Νικόλαο Ε. Σταθάκη.
– Επίδοση του Ψηφίσματος, του Διπλώματος και του Διασήμου του Τμήματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής Καθηγητή κ. Νικόλαο Ε. Σταθάκη.
– Ομιλία του τιμώμενου προσώπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου