ΤΟΠΙΚΑ

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά…

και-αντίστροφα-ο-χρόνος-μετρά-851206

Αντίστροφα έχουν αρχίσει να μετρούν οι μέρες για τον Ιωνα. Οι Βολιώτες βρίσκονται αγκαλιά με την άνοδο στην Γ Εθνική και εξαρτάται καθαρά από την δική τους απόδοση και το αποτέλεσμα του αυριανού (7μμ) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα για το αν θα πανηγυρίσουν την επιστροφή του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες.
Με αξιοζήλευτη πορεία φέτος ο Ιωνας, είναι ένα βήμα πριν την επίτευξη του πρωταρχικού του στόχου. Η τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης της Α1 ΕΣΚΑΘ διεξάγεται αύριο και ο Αντώνης Μυριντζής και οι παίκτες του θέλουν μόνο νίκη. Οι Βολιώτες μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα στις πέντε αγωνιστικές της τελικής φάσης. Ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με τους Ικάρους Τρικάλων αλλά διατηρούν το αβαντάζ από την διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια και έτσι κρατούν αποκλειστικά την τύχη στα χέρια τους. Μόνο αν ηττηθούν αύριο από τον Αστέρα και κερδίσει η τρικαλινή ομάδα στον Αμπελώνα χάνουν την άνοδο, σενάριο που αναμφίβολα θα θεωρηθεί αυτοκτονία…
Ο Ιωνας έχει βρεθεί αντιμέτωπος άλλες τρεις φορές φέτος με τον Αστέρα Λάρισας. Εχει χάσει ένα παιχνίδι και αυτό εκτός έδρας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο, ενώ έχει κερδίσει τα άλλα δύο, το πρώτο στον επαναληπτικό στο Βόλο και το δεύτερο στην πρώτη «μάχη» για την τελική φάση όταν και «πέρασε» αλώβητος από την Λάρισα.
Αύριο υποδέχεται την Λαρισινή ομάδα στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας, όπου μετρά φέτος το απόλυτο σε έντεκα ματς και παραμένει αήττητος από την περσινή σεζόν! Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι, αφού η χρονιά έχει τελειώσει τυπικά για αυτούς, ενώ από την άλλη για τον Ιωνα το παιχνίδι είναι τελικός…

Με Γ. Καραγιώργο στην «μηχανή» του
Ο Αντώνης Μυριντζής δεν μετρά προβλήματα και απουσίες για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο στρατευμένος Γιάννης Καραγιώργος, που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι, ορκίζεται αύριο και επιστρέφει να ενισχύσει την ομάδα του στο καθοριστικότερο παιχνίδι της σεζόν.
Στον Ιωνα ποντάρουν και στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΕΑΚ. Οι φίλαθλοι πρέπει να βρεθούν στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

*Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΘ οι γραμματείες των αγώνων μπάσκετ του Σαββατοκύριακου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 19/5

Α1 ΕΣΚΑΘ
ΕΑΚ Βόλου, 19.00, Ίωνας-Αστέρας Λάρισας. Γραμματεία: Απιτιαγοπούλου, Χριστοφορίδου, Σακελλαροπούλου. Γυμνασίαρχος: Θ. Τούσιας.
Κλ. Αμπελώνα, 19.00, Αμπελώνας-Ίκαροι Τρικάλων.

Κυριακή 20/5

Γ’ Εθνική
Κλ. Νέας Ιωνίας, 18.00, Νίκη-Άργος Ορεστικό. Γραμματεία: Πολύζος, Πουργιανός, Παπαδημητρίου Θ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου