ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ν. Γκατζής

ο-ν-γκατζής-851206

Από το βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Γκατζή κατατέθηκε στον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ η παρακάτω ερώτηση για την κατασκευή του περιφερειακού δρόμου της Ζαγοράς.
Ειδικότερα η ερώτηση του κ. Γκατζή έχει ως εξής.
«Διαχρονική αλλά και επίκαιρη είναι η ανησυχία και η αγανάκτηση της κοινωνίας της Ζαγοράς και του νομού γενικότερα από την αδικαιολόγητη πλέον καθυστέρηση της κατασκευής του περιφερειακού δρόμου Ζαγοράς.
Το έργο είχε ενταχθεί στο Β΄ ΚΠΣ και δεν έγινε. Με ευθύνη των αρμοδίων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και του Υπουργείου η μελέτη ήταν πρόχειρη, ατελής, με αφαιρέσεις ιδιαίτερα των παράπλευρων έργων. Πιστώθηκε στο Γ΄ ΚΠΣ και έγιναν οι υπολειπόμενες απαλλοτριώσεις, αλλά το έργο είναι σημαντικότατο για την περιοχή του ανατολικού Πηλίου, ιδιαίτερα για τη δυναμική παραγωγή των μήλων αλλά και για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε επιτέλους το έργο του περιφερειακού δρόμου της Ζαγοράς να υλοποιηθεί ώστε να λύσει βασικά και μεγάλα προβλήματα – οικονομικά, κοινωνικά, αναπτυξιακά – της περιοχής του ανατολικού Πηλίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου