ΤΟΠΙΚΑ

Μία… και άλλη καμία

μία-και-άλλη-καμία-851206

Την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική για τον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, με τον Εθνικό Ολυμπιακό που έχει κατακτήσει προ καιρού την πρωτιά να αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Φωκικού και να περιμένει την ώρα της στέψης. Όσον αφορά στις υπόλοιπες δύο ομάδες του νομού, για τον Λάκη Μπακάλη του Ρήγα Φεραίου ο κυριακάτικος αγώνας με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα θα είναι και ο τελευταίος για τον έμπειρο τεχνικό, μιας και σήμερα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον πάγκο της ομάδας του Βελεστίνου ενώπιον των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης του Ρήγα με τραπέζι που θα παραθέσει ο ίδιος, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του αυτά τα χρόνια. Τέλος ο Αστέρας Ριζομύλου ολοκληρώνει την πρώτη χρονιά ως νεοφώτιστος στην κατηγορία απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας, δίχως να έχει με την σειρά του κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Για την τελευταία του υποχρέωση στην φετινή διοργάνωση του περιφερειακού πρωταθλήματος και τον 4ο όμιλο προετοιμάζεται ο Εθνικός Ολυμπιακός που έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στην Άμφισσα με τον Φωκικό και δίχως βαθμολογικό κίνητρο θα παίξουν για να κλείσει η χρονιά με ακόμη μια νίκη, που θα είναι η 26η σε σύνολο 32 αγώνων.
Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. θα διευθύνει ο κος Ντάλλας και τον ρόλο των βοηθών θα αναλάβουν οι Κολοβός, και Βιτζηλαίος προερχόμενοι από τον σύλλογο Αθηνών.
Οι ερυθρόλευκοι χθες έδωσαν αγώνα φιλικού χαρακτήρα με την Ακρόπολη στο Σέσκλο με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να παίρνει την νίκη με 3-1 με τέρματα των Μπέκου, Κάια και Τζέκου. Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για διάφορους λόγους δεν ήταν οι Τζορμπατζής, Κακαζούκης, Σαχπατζίδης και Π. Κωστής, ενώ από την αναμέτρηση της Κυριακής θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι Μπέκος και Ζαφείρης. Για τους παίκτες του Λαρισαίου τεχνικού όμως τα “βάσανα” και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελειώνουν την Κυριακή, αφού σειρά παίρνει και το κύπελλο ερασιτεχνών.

Ο Ρήγας Φεραίος
Με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα θα αναμετρηθεί ο Ρήγας Φεραίος για την 34η και τελευταία αγωνιστική στις 5 μ.μ. την Κυριακή. Εκεί θα δώσει και για τελευταία φορά τις οδηγίες του ο Λάκης Μπακάλης ως προπονητής του Ρήγα Φεραίου, αφού ο τεχνικός της ομάδας από το Βελεστίνο έκανε γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από το τιμόνι των κυανόλευκων έπειτα από 31 μήνες συνεργασίας με την ομάδα που υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής. Στα αγωνιστικά προβλήματα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα είναι οι τραυματίες Κουντούρης, Λάτος, Αρσένος και Τάσσος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κος Δημητριάδης και χρέη επόπτη θα αναλάβουν οι Περιβόλης και Πάσχος του ΣΔΠ Θεσ/νίκης.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Στην έδρα του θα τελειώσει την φετινή πορεία ο Αστέρας Ριζομύλου υποδεχόμενος την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή στις 5 μ.μ. Οι κοκκινόμαυροι θα παραταχθούν για τελευταία φορά δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον και περιμένουν πώς και πώς την λήξη του πρωταθλήματος ώστε να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους. Πάντως για την επόμενη εβδομάδα ο τεχνικός Αντώνης Μάνδαλος έχουν προγραμματιστεί ήδη κάποιες προπονήσεις, ενώ αναμένεται και δεξίωση της διοίκησης στους παίκτες ώστε να γίνει και ο απολογισμός της φετινής χρονιάς που βρίσκει προς το παρόν τον σύλλογο στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γουλιώτης, Τανάγιας και Καλόγηρος, ενώ αμφίβολος είναι και ο τερματοφύλακας Ευαγγέλου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Σωμάτων Ασφαλείας. Την τριάδα των διαιτητών για τον κυριακάτικο αγώνα αποτελούν οι Τσακιρίδης Μενέξης Πετρίδης Ι. του συνδέσμου Σερρών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου