ΤΟΠΙΚΑ

Στο «δρόμο» 14 εργαζόμενοι του Βόλου

στο-δρόμο-14-εργαζόμενοι-του-βόλου-851206

Στη διαθεσιμότητα 14 εργαζομένων της επιχείρησής της προχώρησε προχθές η διεύθυνση της εταιρίας Ν. Ζαχαρίου Α.Ε. που εδρεύει στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Η εταιρία αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, γεγονός που αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχε οδηγήσει του εργαζόμενους στην επίκληση της αρωγής του Εργατικού Κέντρου Βόλου.
Χθες το Εργατικό Κέντρο Βόλου, μετά την ενημέρωσή του από τους εργαζομένους για τις διαθεσιμότητες στις οποίες προέβη η διεύθυνση της εταιρίας, έστειλε το παρακάτω έγγραφο στην εταιρία:
«Κύριοι,
Επανερχόμαστε με νέο έγγραφο για να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας, διότι αν και επικοινωνήσαμε μαζί σας τηλεφωνικά και εγγράφως (έγγραφο με αριθμό πρωτ. 39/ 23.4.07) και σας ζητούσαμε συνάντηση για να σας εκφράσουμε την αγωνία μας για την πορεία του εργοστασίου στον Βόλο, εσείς μας αγνοήσατε πλήρως και συνεχίζετε να προβαίνετε σε ενέργειες σε βάρος των εργαζομένων, διαθεσιμότητες κ.λ.π.
Ζητάμε το συντομότερο δυνατό συνάντηση μαζί σας σε ημερομηνία που εσείς θα ορίσετε, για να μας εκφράσετε τις διαθέσεις ως προς την λειτουργία του εργοστασίου και το μέλλον των εργαζομένων σε αυτό.»
Το έγγραφο το υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου κ.κ. Γ. Καλαντζής και Γ. Κίτσιος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου