ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Οι πλαζ του Βόλου
Σε δεκαπέντε μέρες από σήμερα ευελπιστούν οι υπεύθυνοι της ΔΗΤΕΒ ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που κάνουν συνεργεία της Επιχείρησης, έτσι ώστε να μπορούν όλες οι ακτές να φιλοξενήσουν χωρίς προβλήματα τους λουόμενους για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Προσπάθειες γίνονται και για την επαναλειτουργία της πλαζ του ΕΟΤ στις Αλυκές, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα αν θα υπάρχει εισιτήριο για την είσοδο. Φυσικά, ούτε κατά διάνοια δεν συζητάμε για τις εξωφρενικές τιμές που ακούσαμε στα τηλεοπτικά δελτία του Σαββατοκύριακου για τα ισχύοντα στις πλαζ της Αττικής.
Α.Τ.

Προσοχή, κίνδυνος
Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η λακκούβα που έχει δημιουργηθεί καταμεσής των οδών Δημοκρατίας και Καισαρείας στην Νέα Ιωνία, λόγω υποχώρησης του επιφανειακού επιχρίσματος του οδοστρώματος. Το κεντρικό ΚΑΠΗ βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων και είναι ευκόλως αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος που επιζητεί την λύση του.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Οικοδομικές εργασίες
Η οικοδομική δραστηριότητα δεν σταματάει ποτέ, ούτε και αυτές τις μέρες που ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα. Τα συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα με αποτέλεσμα σύννεφα σκόνης να καλύπτουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Δεν είναι και η καλύτερη αίσθηση του κόσμου τούτου να περπατάς στη μέση του δρόμου, να είσαι ιδρωμένος από τον καύσωνα και να δέχεσαι τις… μπάφες της σκόνης. Τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες ας λαμβάνονται κάποια μέτρα και ας γίνονται πιο προσεκτικά.
Χ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου