ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Πάνω από σκοπιές φαντάρων επτά σταυροί κιόλας φέτος, ρωτάνε την απορία τους. Ποιος ν’ απαντήσει στα «γιατί;». Ο Μεϊμαράκης αισθάνεται ήδη ένας μικρός αρχηγός για να ασχοληθεί με τα τόσο μεγάλα.

Μεγάλωσε, αλλά παραμένει πάντα «βρέφος», μένοντας να αποδείξει αν έχει τα δόντια του για γερά δαγκώματα. Τα τηλεοπτικά πλάνα μόνο μας μπέρδεψαν, για το αν ο Λαλιώτης επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ ή σε οικογενειακή σύναξη.

Το πιθανότερο είναι ότι δημιουργείται ήδη ένα «δίδυμο» στο ΠΑΣΟΚ, που αν μη τι άλλο θα δυσκολέψει την ευχέρεια καθημερινών περιοδειών του Ρουσόπουλου στην (με γεια) εκλογική του περιφέρεια.

Στο τέλος θα βγει μετανιωμένος ο Καραμανλής που δεν έκανε τις εκλογές τότε που τις είχε σίγουρες. Διότι εκλογές μέχρι και με ανοιχτά ομόλογα τις κάνεις. Αντε και με ασυντόνιστη τη μηχανή. Εκλογές όμως με προκηρύξεις τρομοκρατικών χτυπημάτων πώς κάνεις;

Δίκαιο! Αφού ο άλλος φορούσε πράσινα παπούτσια, έπρεπε να συλληφθεί ως εν δυνάμει ύποπτος κουκουλοφόρος. Η εκδίκηση της πράσινης ζαρντινιέρας στη Θεσσαλονίκη.

Αν το βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στο αστυνομικό τμήμα ήταν ασπρόμαυρο, ήταν ικανοί να μαζέψουν όλους τους Νιγηριανούς με τα cd από τους δρόμους.

Φοιτητικές εκλογές και στο Βόλο πρώτη δύναμη η ΠΑΣΠ, ενώ στη Λάρισα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αλλο πράγμα το θαλασσινό αεράκι…

Απορία αλλά και αγωνία. Κατά πόσο το ΚΑΣ θα αυτοαναιρεθεί ως προς την επιστημονική του επάρκεια, αλλάζοντας την απόφασή του για την προστασία του τάφου στον Περιφερειακό, επειδή θα ζητηθεί άνωθεν…

Αποκλείεται! Αποκλείεται! Να είπε ψέμματα στη Βουλή ο Καραμανλής για τα ομόλογα της «Ακρόπολις» επί ΠΑΣΟΚ. Ας τον διαψεύδει η ίδια η εταιρία. Ο Λαλιώτης έπιασε δουλειά φαίνεται…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου