ΤΟΠΙΚΑ

Στενέψανε τα όρια για τη Νίκη… αλλά υπάρχουν περιθώρια

στενέψανε-τα-όρια-για-τη-νίκη-αλλά-υπ-851206

Τις τελευταίες της ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία θα παίξει στις τελευταίες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β Εθνικής η Νίκη, επιδιώκοντας καταρχήν μόνο νίκες αλλά και στραβοπατήματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν τη σωτηρία τους.

Στην ύστατη προσπάθεια που θα κάνει η Νίκη το ζητούμενο είναι να υπάρχει πίστη και να έχουν ξεχασθεί όλες οι προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες, είτε προέρχονταν από αδικίες είτε από ατυχίες, κυρίως στην έδρα όπου χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί που μέτρησαν διπλοί καθώς ωφέλησαν άλλες ομάδες, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Πανθρακικού που στην ουσία σώθηκε με την πρώτη του εκτός έδρας νίκη που σημειώθηκε πριν 5 αγωνιστικές στο Πανθεσσαλικό…

Στην μάχη της παραμονής θετικό για τη Νίκη μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει αδιάφορους αντιπάλους σε αντίθεση με άλλες ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη κινδύνου… και θα δώσουν και μεταξύ τους αγώνες.

Η Νίκη με 28 βαθμούς έχει να παίξει την Κυριακή στο Βόλο με τον Ηλυσιακό που έχει 40 βαθμούς, στη συνέχεια πάει στην Καλλιθέα που ως 4η έχει μηδαμινές ελπίδες ανόδου, θα υποδεχθεί το “σωμένο” Χαϊδάρι, θα παίξει στην επίσης αδιάφορη Καλαμάτα και στο φινάλε θα υποδεχθεί την Βέροια… που θα έχει κερδίσει άνοδο.

Ο Μεσσηνιακός που είναι στην ίδια θέση έχει να παίξει με Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα και Προοδευτική που κινδυνεύουν, η Προοδευτική που είναι ένα βαθμό πιο πάνω παίζει εκτός με Εθνικό Αστέρα και Μεσσηνιακό, πάει στον Εύοσμο την Κυριακή, και στην έδρα της έχει Εθνικό και Ηλυσιακό, ενώ ο Εθνικός Αστέρας που είναι 6 βαθμούς πάνω από τη Νίκη έχει ματς με Σέρρες εκτός, Θρασύβουλο εντός, Αγροτικό Αστέρα εκτός, Μεσσηνιακό εντός και Προοδευτική εντός. Ο Πανσερραϊκός, 7 βαθμούς πιο πάνω παίζει τώρα με Εθνικό Αστέρα και στη συνέχεια με αδιάφορους, ενώ ο Θρασύβουλος έχει ματς με Καισαριανή, με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ μετά παίζει με δύο ομάδες ανόδου (Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης και στο φινάλε με τον Πανθρακικό).

Το «τρίποντο» στο ματς με τον Ηλυσιακό αποτελεί το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της παραμονής στην Β Εθνική.
Εκτός των Βούζελα και Γκιόροκ, που εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μετράει αρκετές ακόμη πληγές ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα. Στο απουσιολόγιο του Μακεδόνα τεχνικού βρίσκονται οι τραυματίες, Αφόνσο, Αρτσε και Τζουλιάνο, που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο έχει περισσότερες ελπίδες να αγωνιστεί. Σίγουρος απών θα είναι ο τιμωρημένος Μπάμπης Πιττάκας.

Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Από την αρχή της χρονιάς ήμασταν πάντα σ’ όποιο γήπεδο αγωνιζόταν η Νικάρα μας. Και στη Ριζούπολη το λεωφορείο έγραφε χιλιόμετρα για να μας πάει κοντά στη Νικάρα μας. Εμείς συνεχίζουμε, με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε άγχος. Aλλωστε Νίκη ήμασταν, Νίκη είμαστε και Νίκη θα είμαστε για πάντα. Δεν θα είμαστε όμως και πάντα κορόιδα.
Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση σήμερα Παρασκευή 11/5 και ώρα 9:00 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου