ΤΟΠΙΚΑ

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

η-ελπίδα-πεθαίνει-πάντα-τελευταία-851206

Από την στιγμή που μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες παραμονής, οι κυανόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν τις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές. Με το σύνθημα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του και την στήριξη του στους παίκτες, στη Νίκη έχουν αφήσει πίσω την ήττα στην Ριζούπολη από τον Εθνικό Πειραιώς και προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό στο Πανθεσσαλικό. «Δεν μπορώ την αδικία. Εχω ομάδα που μπορεί να κερδίζει, που έχει τις δυνατότητες. Οι παίκτες μου και εγώ πιστεύουμε στην σωτηρία και δεν τα παρατάμε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων χθες ο έμπειρος τεχνικός και φυσικά το πρώτο σκέλος της δήλωσης του αφορούσε στον τρόπο που δέχτηκε το γκολ την περασμένη Κυριακή η ομάδα του, όπου δεν τηρήθηκε το Fair play.
Το «τρίποντο» στο ματς με τον Ηλυσιακό αποτελεί το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες λιγοστές ελπίδες της παραμονής στην Β Εθνική. Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι Εθνικός Αστέρας, Προοδευτική και Μεσσηνιακός αγωνίζονται εκτός έδρας και δύσκολα μπορούν θα καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση και το διπλό, οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία ξεκολλήσουν από τον πάτο της κατάταξης, να μειώσουν στους τρεις βαθμούς από την θέση που οδηγεί στην παραμονή και να αυξήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.
Εκτός των Βούζελα και Γκιόροκ, που εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μετράει αρκετές ακόμη πληγές ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα (5μμ). Στο απουσιολόγιο του 60χρονου κόουτς βρίσκονται οι τραυματίες, Αφόνσο, Αρτσε και Τζουλιάνο, που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο έχει περισσότερες ελπίδες να αγωνιστεί και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Σίγουρος απών θα είναι ο τιμωρημένος Πιττάκας.

Τους τελειώνουν…
Κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες άντεξαν στη Ν. Ιωνία οι Βούζελα και Γκιόροκ που είχαν ντυθεί στα κυανόλευκα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη, κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες για λύσεις συμβολαίων, προτίθεται να δώσει τέλος στην συνεργασία της με τους δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές, που είναι και οι πρώτοι που θα ανοίξουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πόρτα της εξόδου.
Βούζελα και Γκιόροκ πάντως δεν είχαν την προσδοκώμενη προσφορά στο συγκρότημα του Σταύρου Διαμαντόπουλου. Ο Πορτογάλος είχε συνολικά 249 λεπτά συμμετοχής από έξι παιχνίδια, δυο από τα οποία ξεκίνησε βασικός. Ο Ούγγρος μέτρησε 181 λεπτά σε τέσσερις αναμετρήσεις, παίζοντας στην ενδεκάδα σε τρία και αποτελώντας αλλαγή σε ένα. Μέχρι χθες η διοίκηση δεν είχε ανακοινώσει επίσημα την λύση των συμβολαίων των δυο ποδοσφαιριστών και ξεκαθάρισε ότι ή όποια εξέλιξη θα γίνει σε φιλικά πλαίσια.

Ο Δ. Κύρκου στο Πανθεσσαλικό
Ο Δημήτρης Κύρκου από την Ηπειρο θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 30ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό μεταξύ της Νίκης και του Ηλυσιακού, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι Δ. Τάτσης (ΣΔΠ Ηπείρου) και Γ. Κωστάκος (ΣΔΠ Πειραιά) και 4ος ο Α. Παπανδριανόπουλος (ΣΔΠ Πειραιά).

Θλίψη για την απώλεια του Μ. Γιαλίδη
Η απώλεια του Μ. Γιαλίδη που διετέλεσε πρόεδρος της Νίκης, σκόρπισε την θλίψη στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη. Η Ερασιτεχνική Νίκη συνεδρίασε εκτάκτως, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος και κατέθεσε στεφάνι χθες, ενώ την νεκρώσιμη ακολουθία παρακολούθησε ο πρόεδρος κ. Νώντας Μαρίτσης.

Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Από την αρχή της χρονιάς ήμασταν πάντα σ’ όποιο γήπεδο αγωνιζόταν η Νικάρα μας. Και στη Ριζούπολη το λεωφορείο έγραφε χιλιόμετρα για να μας πάει κοντά στη Νικάρα μας. Εμείς συνεχίζουμε, με ψηλά το κεφάλι, μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε άγχος. Aλλωστε Νίκη ήμασταν, Νίκη είμαστε και Νίκη θα είμαστε για πάντα. Δεν θα είμαστε όμως και πάντα κορόιδα.
Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 11/5 και ώρα 9:00 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου.
Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Μιλτιάδη Γιαλίδη που πρόσφερε πολλά στην αγαπημένη μας Νίκη ως πρόεδρος, αλλά και συνέχιζε μέχρι τώρα να προσφέρει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου