ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Με παράπονο…
Το έλεγε με παράπονο χθες δημοτικός σύμβουλος του Βόλου, που συμφωνούσε με τις κινητοποιήσεις που προανήγγειλε ο Παπατόλιας, καθώς έβλεπε από δορυφόρο μέσω του Διαδικτύου τον περιφερειακό της Πάτρας, συνολικού μήκους 17 χιλιομέτρων. Εκεί, λέει, το ΥΠΕΧΩΔΕ έκανε τη δουλειά “πακέτο”, ενώ εδώ…
Α.Τ.

Προβληματισμός…
Προβληματισμός υπάρχει στη Νομαρχία, καθώς βλέπουν ότι εκτός από την εμπλοκή στο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του περιφερειακού, υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση και στην υλοποίηση των έργων παράκαμψης της κυκλοφορίας μέσα από οικισμούς που οδηγούν προς το Κεντρικό και το Ανατολικό Πήλιο. Είναι χαρακτηριστικό πως η μελέτη παράκαμψης της Άλλης Μεριάς έχει βαλτώσει, ενώ μόλις πρόσφατα κοινοποιήθηκε στη Νομαρχία η απόφαση του Δικαστηρίου με την οποία καλείται να αποζημιώσει τον μελετητή.
Α.Τ.

Αγωνιούν και περιμένουν
Παρά το γεγονός ότι η Πολιτεία έχει δώσει ένα …κάρο χρήματα , η κατάσταση στον οικισμό των τσιγγάνων του Αλιβερίου παραμένει στάσιμη. Όπως μας έλεγε χθες ο Αντώνης Παιτέρης οι συνδέσεις με τα δίκτυα δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να προκύπτουν ζητήματα πρακτικής και κυρίως υγειονομικής φύσεως. Τελικά αυτό που λείπει φαίνεται ότι δεν είναι τα χρήματα αλλά η σωστή αξιοποίηση τους.
Χ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου