ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-851206

Εκθέσεις
• Εικαστική συνάντηση πραγματοποιούν οι Γιώργος Τελιόπουλος και Vasiliki στην “Arte Libre” Galleria, που βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις έως τις 25 Μαΐου και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και ψηφιδωτά.
• Εργα ζωγραφικής του Πωλ Σουλικιά εκτίθενται στο ισόγειο του Κέντρου Τέχνης “Ντε Κίρικο”.
• Νέοι Βολιώτες καλλιτέχνες εκθέτουν έργα ζωγραφικής στην αίθουσα τέχνης του Ιδρύματος “Αφων Δεληγεώργη”.

Θέατρο
* Το “Διαμαντένιο αστέρι” του Παναγιώτη Μακρυγιάννη παρουσιάζει η Πειραματική Σκηνή Νέας Ιωνίας στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας (οδός Σταδίου) κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 9.00 μ.μ.
Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται στο ταμείο του Θεάτρου από τις 8.00 μ.μ. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6944388045 (11.00 π.μ -1.00 μ.μ και 8.00 μ.μ -9.00 μ.μ). Οι τιμές εισιτηρίων είναι 15ευρώ και 10 ευρώ (μαθητικό, φοιτητικό).
• Πανηγυρικό μουσικό αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ διοργανώνουν οι “Ιωνες” και η Βολιώτικη Χορωδία αύριο, Τετάρτη 9 Μαΐου στις 8 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου (11-1 μ.μ), τον Δίαυλο και τα δισκοπωλεία Intris, Classic και Ζυγός.

Ομιλίες
• Το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 20.00 στο ξενοδοχείο “Παρκ”. Ομιλήτρια θα είναι η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή με θέμα “Η μετανάστρια μάνα”.
• Ο Δήμαρχος Βόλου με την συνεργασία του Α Σοροπτιμιστικού Ομίλου, διοργανώνουν ομιλία με θέμα “Το παρόν και το μέλλον της Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, την Δευτέρα 14 Μαΐου στις 7.30 μ.μ Ομιλητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του OHIO State University των ΗΠΑ, Διευθυντής Γενικής Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Προέδρου της Επιστημονικής Εταιρείας Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Αντιπροέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχυσαρκίας. Η ομιλία θα συνοδευτεί από διαφάνειες και θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα Χαρακτικών του Δημαρχείου.

Θράκες
* Τα 87α Ελευθέρια της Θράκης θα τιμήσει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Νομού Μαγνησίας την Κυριακή 13 Μαΐου. Το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει με δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ομιλία του ιστορικού Κωνσταντίνου Βαρούτσικου με θέμα την “Θράκη” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως.

Εκδρομές
*Ο Φυσιολατρικός Ομιλος Βόλου ο “Παν” προγραμματίζει τις παρακάτω εξορμήσεις: Κυριακή 13 Μαΐου Ενιπέας Ολυμπος α) ορειβατική Πριόνια-Λιτόχωρο και β) πεζοπορική Πριόνια-Μονή Αγίου Διονυσίου, Κυριακή 20 Μαΐου Νότιο Πήλιο πεζοπορική, Λαύκος-Μηλίνα-Πλατανιάς, Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 26, 27 και 28 Μαΐου (τριήμερο Αγίου Πνεύματος) περιήγηση στη Δράμα, Αλιστράτη, Μααρά, Οχυρά Λϊσε, Εικοσιφοίνισσα, Φίλιπποι, ολιγόωρες πορείες, διαμονή σε ξενοδοχείο της Δράμας . Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου Σόλωνος 2 (Β-18) τηλ. 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα το πρωί 10-12 και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6-8. επίσης στο κινητό του ομίλου 6976904236.
* Ο Εκδρομικός Ομιλος Βόλου “Νέα Ζωή” έχει προγραμματίσει τις κάτωθι εκδρομές για τον Μάιο: Για τις 13/5 σε Χάνια-Ζαγορά-Τσαγκαράδα (γύρος Πηλίου), για τις 20/5 σε Αργαλαστή-Πάλτση (ξενώνα) και για τις 26, 27 και 28/5 (Αγίου Πνεύματος) σε Δράμα-Σέρρες-Σιδηρόκαστρο (οχυρό Ρόπελ). Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ και στο κατάστημα ανδρικών ειδών “Ο Μάκης” Ιωλκού 17, τηλ 2421036021.
* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Βόλου, πραγματοποιεί μονοήμερη εκδρομή στην Αράχοβα, Οσιο Λουκά, Ιτέα, την 23η Μαΐου. Δηλώσεις από τις 7/5 στα γραφεία του Συλλόγου Χατζηαργύρη 1 κι όχι τηλεφωνικώς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου