ΤΟΠΙΚΑ

Χαμόγελα… για έναν

χαμόγελα-για-έναν-851206

Με μία νίκη και δύο ήττες για τις ομάδες της Μαγνησίας έπεσε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στο 4ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου ήταν η μοναδική ομάδα που νίκησε, αφού επικράτησε με 5-0 του Ηρακλή στις Σοφάδες, ενώ τόσο ο Ρήγας Φεραίος, όσο και ο Αστέρας Ριζομύλου, δεν μπόρεσαν να επιβληθούν του Κίσσαβου και της Νίκαιας
αντίστοιχα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 και 4-2.
Το χρέος του έκανε ο Εθνικός Ολυμπιακός και παρά το ότι έχει στεφθεί ήδη πρωταθλητής υποχρέωσε σε βαριά ήττα με σκορ 0-5 τον Ηρακλή στις Σοφάδες το απόγευμα της Κυριακής. Οι ερυθρόλευκοι με την προχθεσινή τους “πεντάρα” φτάνουν τους 76 βαθμούς, ενώ διατηρούν παράλληλα την πιο παραγωγική επίθεση με 56 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 12 μόλις τέρματα παθητικό σε 30 αγώνες.
Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος αγωνιζόμενος κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου για την 32η αγωνιστική. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη μην έχοντας κάποιο αγωνιστικό κίνητρο και ενδιαφέρον γνώρισαν την ήττα, έχοντας εξασφαλίσει όμως την 2η θέση και έχοντας συλλέξει ως τώρα 60 βαθμούς. Ο επόμενος αντίπαλος που θα βρεθεί στο δρόμο των κυανόλευκων είναι ο Ηρακλής Σοφάδων στο Βελεστίνο.
Την ένατη ήττα του στο πρωτάθλημα υπέστη ο Αστέρας Ριζομύλου κόντρα στην ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας με αποτέλεσμα 2-4 στην έδρα του. Οι κοκκινόμαυροι, έχοντας εξασφαλίσει προ καιρού την
παραμονή τους στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκαν αδιάφοροι και γνώρισαν ακόμη μια εντός έδρας ήττα που κάνει τους ανθρώπους του Αστέρα να αναζητούν τα αίτια της ήττας. Η φετινή περίοδος ολοκληρώνεται σε 2 αγωνιστικές, από τις οποίες θα λείψει ο Ανδρέας Λέτσιος που συμπλήρωσε τις επτά κίτρινες κάρτες. Από την ερχόμενη αναμέτρηση με το Βελούχι εκτός έδρας θα απουσιάσει και ο Παλάσης που συμπλήρωσε τέσσερις.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 32ης αγωνιστικής
Φιλοκτήτης-Φαρκαδόνα 0-0
Αστέρας-Νίκαια 2-4
(42 Πλασταράς,72 Παλάσης-7 Νάστας,10, 62 Χατζής,48 Τζιώλας)
Παραληθαίοι-Βελούχι 0-1
(92 Μπακαλίδης)
Αχιλλέας Φ.-ΑΟ Καρδίτσας 1-0
(15 Παπαδημητρίου)
Ταυρωπός-Απόλλων Καν. 1-1
(54 Παππάς-45 Κανιούρας)
Ηρακλής-Εθν.Ολυμπιακός 0-5
(30, 76(πεν.) Τσατσαλίδης, 36 (πεν.),58 Κουβελάς, 43 Λιάρος)
Ηρακλής Χαλ.-Αρης Αγίου Κων. 1-2
(25 Μπουρνάκας-22 Χατζηκυριάκου,38 Μήτρου)
Κίσσαβος-Ρήγας 2-0
(44, 78 Ευθυμιάδης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου