ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο πρωί και χωρίς καφέ… για τρεις μέρες το ΚΑΠΗ Αγριάς

μόνο-πρωί-και-χωρίς-καφέ-για-τρεις-μέρ-730048

Μόνο πρωινά και χωρίς να σερβίρει καφέ θα λειτουργεί το ΚΑΠΗ Αγριάς, σύμφωνα με ανακοίνωση που είδαν αναρτημένη ηλικιωμένοι της περιοχής, στην πόρτα του καθημερινού στεκιού τους χθες το απόγευμα, όταν πήγαν για το καθιερωμένο καφεδάκι, συζήτηση και ταβλάκι με τους υπόλοιπους θαμώνες…

Ηλικιωμένοι που προσέρχονταν χθες το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Αγριάς κατά την καθημερινή τους συνήθεια είδαν τις πόρτες κλειστές. Το ΚΑΠΗ δεν λειτουργούσε και όπως ενημερώθηκαν από το σημείωμα στην πόρτα θα ανοίγει μόνο τα πρωινά χωρίς όμως να σερβίρει καφέ.

«Το πρωί είμαστε περίπου 60 – 70 άτομα που συχνάζουμε στο ΚΑΠΗ να πούμε μια κουβέντα, να πιούμε το καφεδάκι μας. Το απόγευμα πηγαίνουν 20 – 25 άτομα. Τι θα κάνουν τώρα;», έλεγε χθες διαμαρτυρόμενος ηλικιωμένος.

Όπως έγινε γνωστό, η λειτουργία του ΚΑΠΗ μόνο πρωινά και χωρίς καφέ θα είναι μόνο για τρεις ημέρες. Η ιδιώτης στην οποία έχει εκμισθωθεί ο χώρος (δεν λειτουργεί με δημοτικό υπάλληλο όπως άλλα ΚΑΠΗ) έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό για τρεις ημέρες.

Προκειμένου το κέντρο να μην μείνει εντελώς κλειστό, μετά από συνεννόηση με την αρμόδια αντιδήμαρχο Δέσποινα Κότογλου, θα λειτουργήσει με δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος όμως θα αναλάβει μόνο να ανοίγει την πόρτα. «Δεν μπορεί ο δημοτικός υπάλληλος να προσφέρει καφέ, καθώς θα πρέπει να κόψει και απόδειξη. Η ταμειακή όμως είναι στο όνομα του ιδιώτη. Προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, αποφασίσαμε τουλάχιστον το ΚΑΠΗ να παραμένει ανοιχτό. Είναι μόνο για τρεις ημέρες και μετά επιστρέφει η ιδιώτης και το κέντρο θα λειτουργεί κανονικά πρωί και απόγευμα», εξήγησε η κ. Κότογλου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου