ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη τριών ατόμων για επεισόδιο με θηροφύλακα στο Πήλιο

καταδίκη-τριών-ατόμων-για-επεισόδιο-μ-730408

Ενοχοι για αντίσταση κατά της Αρχής κρίθηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δύο άνδρες ηλικίας 56 και 28 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών για επεισόδιο που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 σε χωριό του Πηλίου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν μεταξύ τους συγγενική σχέση, καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι και τον γαμπρό τους, αντιστάθηκαν σε έλεγχο θηροφύλακα, προκαλώντας φραστικό επεισόδιο, ενώ ο ένας από τους τρεις κατηγορείται ότι απώθησε τον θηροφύλακα με το χέρι του.

Στον έλεγχο είχε διαπιστωθεί ότι οι τρεις καταδικασθέντες είχαν στο αγροτικό αυτοκίνητό τους σε θήκη ένα κυνηγετικό όπλο. Στο Δικαστήριο παρόντες ήταν μόνο οι δύο άντρες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν το όπλο μαζί τους για προστασία.

Εναντίον τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη.

Στο μεταξύ, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες Δευτέρα εξέδωσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2017 στον Βόλο. Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με τριετή αναστολή. Επισημαίνεται, ότι ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ερήμην, ενώ στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε ούτε και η παθούσα.

Τέλος, το Δικαστήριο καταδίκασε χθες και έναν 31χρονο Πακιστανό για παραβίαση των όρων διαμονής και ψευδή κατάθεση στην Αρχή. Ο κατηγορούμενος τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση στην Αστυνομία. Εναντίον του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με τριετή αναστολή, εφέσιμη.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου