ΤΟΠΙΚΑ

Συζήτησαν για το θεσμικό πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης

συζήτησαν-για-το-θεσμικό-πλαίσιο-των-κ-732838

Στον Βόλο συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή το Δ.Σ. του Πανελληνίου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης

Στην πόλη του Βόλου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ).

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης των μελών του Δ.Σ. στον Βόλο, δόθηκε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ Στέφανο Τζιμογιάννη και το μέλος του Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ και αντιπρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας Ευθύμιο Ζιγγιρίδη.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο ταμίας του Δ.Σ. Δημήτριος Βόσνος και ο γραμματέας του Δ.Σ. Χρήστος Βαιτσίδης.

Την ίδια ημέρα μέλη του ΔΣ επισκέφθηκαν τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μπουκώρο και τον βουλευτή του ΚΚΕ Μαγνησίας Κωνσταντίνο Στεργίου προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα που απασχολούν το Κέντρα Πρόληψης και κυρίως το θεσμικό πλαίσιο που τα διέπει.

Την επομένη, μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο ενημερώνοντάς τον επίσης για τις θέσεις του ΔΙΚΕΠΡΕ για το θεσμικό πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης. Οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές και υπήρχε μεταξύ των βουλευτών και του ΔΙΚΕΠΡΕ σύγκλιση απόψεων σε γενικές γραμμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου