ΤΟΠΙΚΑ

Εληξε η θητεία των σχολικών συμβούλων

εληξε-η-θητεία-των-σχολικών-συμβούλων-732890

Τίτλοι τέλους και τυπικά του θεσμού των σχολικών συμβούλων, που μετράει 35 χρόνια, μετά την σχετική υπουργική απόφαση. Οι συνεργάτες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Διευθύντρια Ελένη Αναστασοπούλου, σε κλίμα συγκίνησης, στο πρόσωπο της Βούλας Αγαπητού, μέχρι πρότινος Προϊσταμένης Επιστημονικής Καθοδήγησης, αποχαιρέτησαν και ευχαρίστησαν όλους τους απερχόμενους Σχολικούς συμβούλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διευθύντρια ανέφερε: «Ο θεσμός του Σχολικού Συμβούλου, αποτέλεσε θεσμό ο οποίος έδρασε ως διαμεσολαβητής, ανάμεσα στην κεντρική εκπαιδευτική πολιτική και στην προσαρμογή της στη σχολική πραγματικότητα, μεταβιβάζοντας παράλληλα σημαντικές διδακτικές και παιδαγωγικές επιλογές στους εκπαιδευτικούς της τάξης».

Εκπροσωπώντας όλους του συνεργάτες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες «στους απερχόμενους σχολικούς συμβούλους για το παιδαγωγικό έργο που προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι την ευόδωση των προσωπικών προσδοκιών και στόχων τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου