ΛΑΡΙΣΑ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οικονομικά για μη οικονομικούς»

εκπαιδευτικό-πρόγραμμα-οικονομικά-733865

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου (ώρες 16:30-21:00), με θέμα: «Οικονομικά για μη οικονομικούς», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου στη Λάρισα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες οι βασικές γνώσεις χρηματοοικονομικών μιας επιχείρησης και να εκπαιδευτούν ώστε να κατανοούν, να ερμηνεύουν, και να αναλύουν τις οικονομικές καταστάσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη της επιχείρησης που δεν κατέχουν ιδιαίτερες γνώσεις λογιστικής και πρέπει να γνωρίζουν τα χρηματοοικονομικά της επιχείρησής τους ή θέλουν να κατανοούν και να ερμηνεύουν τις οικονομικές καταστάσεις άλλων εταιρειών, όπως πελατών, προμηθευτών, ανταγωνιστών κλπ ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πατεράκης Μανώλης (BSc,MA,MBA), επιχειρηματικό στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία διοίκησης από θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες αλλά και στην κυβέρνηση.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον Ο.Α.Ε.Δ. και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2018. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ.: 24 Οκτωβρίου 2018.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου), τηλ: 2410555507 & e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου