ΤΟΠΙΚΑ

Ανατριχιαστικές εικόνες από τον ξυλοδαρμό του Απ. Γαλάτη (vid)

ανατριχιαστικές-εικόνες-από-τον-ξυλο-736011

Ανατριχιαστικές εικόνες από τον ξυλοδαρμό του Απ. Γαλάτη από μαυροφορεμένο άνδρα που έστησε καρτέρι – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και θα αναρτηθούν στο taxydromos.gr, το οποίο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του αθλητικογράφου και δημοτικού συμβούλου Βόλου Απόστολου Γαλάτη από άγνωστο, προς το παρόν, άτομο, πριν από λίγες μέρες, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA.

Όπως φαίνεται καθαρά, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Αποστόλης Γαλάτης φτάνει στη συμβολή των οδών Γαλλίας με Κοραή με το αυτοκίνητό του και ετοιμάζεται να παρκάρει. Σταθμεύει το αυτοκίνητο και είναι έτοιμος να αποβιβαστεί.

Ο δρόμος προς στιγμή είναι «καθαρός». Σε κλάσματα δευτερολέπτου στο βίντεο εμφανίζεται ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα που φορά άσπρο καπέλο τύπου τζόκεϊ. Διασχίζει κάθετα την οδό Γαλλίας και με γρήγορες κινήσεις, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και μπαίνει μπροστά στην πόρτα του οδηγού από την οποία ετοιμάζεται να βγει από το ΙΧ του ο βολιώτης αθλητικογράφος. Σχεδόν αστραπιαία ο άνδρας με τα μαύρα αρχίζει να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και να τον κλωτσά. Ο κ. Γαλάτης σωριάζεται, ενώ ο άνδρας που του επιτίθεται συνεχίζει να του ρίχνει γροθιές.

Συνεχίζοντας δε την επίθεση, με βίαιο τρόπο ανοιγοκλείνει την πόρτα του οδηγού και του καταφέρνει χτυπήματα στο πρόσωπο. Στο επόμενο καρέ, ο δράστης του ξυλοδαρμού τρέπεται σε φυγή τρέχοντας πάνω προς την οδό Κοραή.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο αθλητικογράφος προσπαθεί να ανασηκωθεί και να στηριχθεί στον παρακείμενο τοίχο, όμως χτυπημένος όπως είναι και προφανώς σοκαρισμένος, δυσκολεύεται.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όλες οι παραπάνω σκηνές βιαιότητας που περιγράφει καρέ – καρέ ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, εκτυλίχτηκαν κυριολεκτικά μέσα σε λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα, γεγονός που σημαίνει πως δεν αποκλείεται ο άγνωστος που επιτέθηκε στον Απόστολο Γαλάτη, να είναι «επαγγελματίας».

Υπενθυμίζεται πως η άγρια επίθεση σημειώθηκε στις 22.44 το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής «Κυριακάτικη Αρένα» την οποία παρουσιάζει ο Απόστολος Γαλάτης.

Μετά το συμβάν, ο αθλητικογράφος – δημοτικός σύμβουλος Βόλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε η καταγγελία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο δράστης ανοιγόκλεινε την πόρτα του οδηγού χτυπώντας και στο πρόσωπο τον Απόστολο Γαλάτη

Ο δράστης ανοιγόκλεινε την πόρτα του οδηγού χτυπώντας και στο πρόσωπο τον Απόστολο Γαλάτη

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου