ΤΟΠΙΚΑ

Παράδειγμα προς μίμηση Βολιώτης αυτοκινητιστής

παράδειγμα-προς-μίμηση-βολιώτης-αυτο-736319

Η ευαισθησία που επέδειξε στον πρόεδρο της Ενωσης Αναπήρων Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης Αθ. Κουτσό και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Παράδειγμα προς μίμηση ένας αυτοκινητιστής του Βόλου. Επέδειξε την προσωπική του ευαισθησία και κέρδισε δικαίως τον θαυμασμό του προέδρου της Ένωσης Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης Νομού Μαγνησίας κ. Αθανάσιου Κουτσού και των οικείων του, για τη μέριμνα που επέδειξε ώστε να μεταφερθεί και να εξυπηρετηθεί ο κ. Κουτσός στο Νοσοκομείο. Ο αεικίνητος, παρότι ηλικιωμένος, πρόεδρος της Ενωσης Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης Νομού Μαγνησίας, είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο Νοσοκομείο Βόλου. Κάλεσε ταξί για να τον μεταφέρει στο Αχιλλοπούλειο.

Όμως ο οδηγός του ταξί δεν έμεινε μόνο στην τυπική επαγγελματική υποχρέωση που είχε. Της μεταφοράς δηλαδή του πελάτη στο Νοσοκομείο. Συνόδευσε τον κ. Κουτσό μέχρι το ιατρείο που έπρεπε να μεταβεί και αφού συνεννοήθηκε με τις νοσηλεύτριες και τους γιατρούς, παρέμεινε για να τον παραλάβει ξανά και να επιστρέψει στο σπίτι του σώος και αβλαβής.

«Νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια. Εκτός από υπεύθυνος επαγγελματίας, είναι και άνθρωπος. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν τον κλάδο των αυτοκινητιστών», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο γιος του προέδρου της Ενωσης Αναπήρων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης κ. Δημήτρης Κουτσός, διηγούμενος το περιστατικό που του έκανε θετική εντύπωση και για το οποίο ενημερώθηκε από τον πατέρα του, αφού επέστρεψε στο σπίτι του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου