ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα ο απολογισμός θητείας της δημοτικής αρχής Βόλου

σήμερα-ο-απολογισμός-θητείας-της-δημο-738015

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας μεταφέρεται η διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για τον χρόνο που πέρασε. Η ειδική συνεδρίαση θα γίνει σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα και στη διάρκειά της ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος θα προχωρήσει σε δημόσιο απολογισμό για το έργο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα.

Ο απολογισμός, που τα τρία τελευταία χρόνια γινόταν στο «Αχίλλειον», φέτος μεταφέρεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας.

Στη συγκεκριμένη ειδική συνεδρίαση στην οποία γίνεται απολογισμός της οικονομικής κατάστασης, της διοίκησης αλλά και της εφαρμογής του προγράμματος δημοτικής δράσης μπορούν να τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων.

Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.

Σημειώνεται ότι στις προηγούμενες τρεις ειδικές συνεδριάσεις, ο απολογισμός έγινε απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου