ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία «Αργοναυτών» και Γιάννη Κίζη για το Μουσείο Αργούς

συνεργασία-αργοναυτών-και-γιάννη-κ-739936

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Γιάννη Κίζη στο αρχιτεκτονικό του γραφείο στην Αθήνα είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργοναυτών κ. Νίκος Ντόκος.

Στη συνάντηση έγινε πλήρης ενημέρωση για την πρόοδο του πρότζεκτ και ο κ. Ντόκος ανέλαβε την υποχρέωση να δώσει όλα τα στοιχεία που αφορούν στο ταξίδι της Αργούς, αλλά και στοιχεία για να εμπλουτιστεί το μουσειακό μέρος του πρότζεκτ.

«Επιτέλους επί δημαρχίας Αχιλλέα Μπέου ξεκινά η υλοποίηση ενός ονείρου – στόχου που ξεκίνησε το 1996 όταν πρωτοέκανα την πρόταση κατασκευής της Αργούς! Τώρα τίποτα δεν σταματά την πορεία του έργου. Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί θα τονώσει την οικονομία της Μαγνησίας με την τεράστια επισκεψιμότητα που θα φέρει (σχολεία από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και απλός τουρισμός)!

Η ολοκλήρωση του Μουσείου της Αργούς είναι η αρχή ενός σχεδίου εκμετάλλευσης της τεράστιας περιουσίας πολιτισμού που διαθέτει η περιοχή μας και που ανοήτως έμεινε ανεκμετάλλευτη όλα αυτά τα χρόνια από έλλειψη οραματισμού και αποφασιστικότητας των πολιτικών. Οι Αργοναύτες συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην πλήρη αξιοποίηση του μύθου της Αργοναυτικής Εκστρατείας», ανέφερε ο κ. Ντόκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου