ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε αστυνομικούς ελέγχους στον Βόλο

τρεις-συλλήψεις-για-ναρκωτικά-σε-αστυ-740199

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται συστηματικά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, συνελήφθησαν χθες Παρασκευή το βράδυ στο Βόλο τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Συγκεκριμένα:

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου συνελήφθη ένας 37χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 81,45 γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικού φαρμάκου, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη ένας 38χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του και σε αύλιο χώρο βρέθηκαν δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 222,80 γραμμαρίων.
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει 60 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου