ΤΟΠΙΚΑ

Λάβροι οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας κατά της Κυβέρνησης

λάβροι-οι-συνταξιούχοι-της-μαγνησίας-741258

Παμβολιώτικη κινητοποίηση για την ερχόμενη εβδομάδα με καθολικό αίτημα την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των ψηφισμένων περικοπών διοργανώνουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Μαγνησίας.

Η κινητοποίηση των συνταξιούχων θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, απέναντι από το δημαρχείο, όπου έχουν δώσει αγωνιστικό ραντεβού.

Μετά την κινητοποίηση της ερχόμενης Τρίτης προγραμματίζουν στις 13 Νοεμβρίου άνοδο στη Θεσσαλονίκη, όπου προγραμματίζεται επίσης πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου οι συνταξιούχοι του Βόλου θα μεταβούν στην Αθήνα, για να συμμετέχουν σε συλλαλητήριο που θα γίνει επίσης με αίτημα την κατάργηση του νέου ασφαλιστικού νόμου.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, όπου οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων απεύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πυρά κατά της κυβέρνησης για την πολιτική της στο θέμα των συντάξεων εξαπέλυσαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ-ΤΣΑ κ. Θανάσης Κοντονίνας, όσο και η πρόεδρος του συλλόγου των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων κ. Βούλα Ευθυμίου.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ρούσσας, πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ εξέφρασε την άποψη ότι οι συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να περιμένουν να βγούνε στους δρόμους μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή των ψηφισμένων περικοπών και αναφέρθηκε επίσης στην επιβεβλημένη ανάγκη να καταργηθεί το νόμος Κατρούγκαλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου