ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο αρχείο η υπόθεση της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα

στο-αρχείο-η-υπόθεση-της-39χρονης-σεφ-σό-742692

Στο αρχείο μπήκε από την Εισαγγελία Βόλου η προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελλόμενη ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε βάρος της 39χρονης σεφ από το Δίστομο Σόνιας Αρμακόλα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου έκρινε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας και τις καταθέσεις που ελήφθησαν δεν τελέστηκε κάποιο αξιόποινο αδίκημα με δόλο.

Μετά τη εξέλιξη, η δικογραφία της υπόθεσης μπήκε στο αρχείο, ενώ για την απόφαση της Εισαγγελίας Βόλου υπήρξε σχετική ενημέρωση στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 39χρονης πιστεύει ότι κάτι άλλο από τροχαίο δυστύχημα είχε συμβεί, το οποίο ευθυνόταν για το θάνατο της σεφ και επικαλούταν τη γνωμάτευση τεχνικού συμβούλου, που απέδιδε τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας στο κεφάλι από χτύπημα που προκλήθηκε από θλων όργανο και όχι από πτώση στο οδόστρωμα. Μάλιστα, η οικογένεια είχε αναθέσει σε ιδιώτη ερευνητή να κάνει έρευνες στο νησί.

Πάντως, το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου από την πρώτη στιγμή είχε αποδώσει τον θάνατο της άτυχης σεφ στον τραυματισμό της από τροχαίο δυστύχημα.

Για το τροχαίο δυστύχημα θα δικαστεί στις 29 Οκτωβρίου 2018 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο οδηγός του δικύκλου στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα το μοιραίο βράδυ.

Εναντίον του οδηγού έχει σχηματιστεί κατηγορία για ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 4.30 τα ξημερώματα οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς να έχει ικανότητα οδήγησης και χωρίς να επιδεικνύει σύνεση.

Έτσι, φέρεται ότι ενώ κινούταν με τη μοτοσικλέτα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Ξανέμου, δεν πραγματοποίησε εγκαίρως ελιγμό, αλλά επέπεσε σε λακκούβα του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το όχημά του να ανατραπεί.

Η άτυχη σεφ που καθόταν στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετά από πολυήμερη νοσηλεία άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου